reklama
Sms od GosiaLew :
Kubuś 51 cm, 3300g, poród SN.
Mam zdjęcie, ale to chwilę, muszę się ogarnąć No, ale nie wiem czy dziś czy jednak wczoraj się urodził
GRATULACJE GOSIA
EDIT: Wklejam zdjęcie Kubusia.
Zobacz załącznik 324377
Kubuś 51 cm, 3300g, poród SN.
Mam zdjęcie, ale to chwilę, muszę się ogarnąć No, ale nie wiem czy dziś czy jednak wczoraj się urodził
GRATULACJE GOSIA
EDIT: Wklejam zdjęcie Kubusia.
Zobacz załącznik 324377
Ostatnia edycja:
Kochane sms od Martusionek, jeszcze po południu mieli wychodzić jutro do domciu i niestety przed chwilą taka wiadomość, potrzebna Wasza pomoc :-(
" Dziewczynki jak możecie to trzymajcie kciuki za Tomusia, nie wychodzimy jutro, bo musimy zrobić echo, jest podejrzenie wrodzonego zapalenia płuc, crp, jest na badaniach. Ma robione rtg i pobrane wymazy bardzo się boję, a Wasze kciuki potrafią wiele."
Martusiu tak jak Ci pisałam i kciuki i modlitwa i na pewno będzie dobrze, bo musi być dobrze.
" Dziewczynki jak możecie to trzymajcie kciuki za Tomusia, nie wychodzimy jutro, bo musimy zrobić echo, jest podejrzenie wrodzonego zapalenia płuc, crp, jest na badaniach. Ma robione rtg i pobrane wymazy bardzo się boję, a Wasze kciuki potrafią wiele."
Martusiu tak jak Ci pisałam i kciuki i modlitwa i na pewno będzie dobrze, bo musi być dobrze.
K
kobietka22
Gość
Kochana trzymam mocno kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Alicja1985
Fanka BB :)
Marta kciuki za Tomusia mocno zacisniete !
ewcia3004
Nadzieja umarła...
Martusionku &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Kochana będzie dobrze, bo MUSI być
Podejrzenie, nie jest zawsze diagnozą!!!
Jestem z Wami...
Kochana będzie dobrze, bo MUSI być
Podejrzenie, nie jest zawsze diagnozą!!!
Jestem z Wami...
Biegnę też na pomoc i trzymam mocno kciuki.
Martusionek będzie dobrze .
Ogólnie do dziewczynek .
Czy Martusionek chorowała tuż przed porodem na infekcję?
Ja pamiętam ,że dlatego mój Kubuś się później urodził ,żeby antybiotykami jeszcze we mnie go wyleczyć.
U nas się udało i młody urodził się tylko ze śladami po zapaleniu płuc.
Oby i w tym przypadku było tak samo.
U nas na początku też podejrzewali wrodzone zapalenie płuc ,a jednak się udało.
Kciuki zaciśnięte &&&&&&&&&
Martusionek będzie dobrze .
Ogólnie do dziewczynek .
Czy Martusionek chorowała tuż przed porodem na infekcję?
Ja pamiętam ,że dlatego mój Kubuś się później urodził ,żeby antybiotykami jeszcze we mnie go wyleczyć.
U nas się udało i młody urodził się tylko ze śladami po zapaleniu płuc.
Oby i w tym przypadku było tak samo.
U nas na początku też podejrzewali wrodzone zapalenie płuc ,a jednak się udało.
Kciuki zaciśnięte &&&&&&&&&
angelka123
i tylko nadzieja......
o kurcze! Trzymam kciuki!!!!!
Cholera ja tez teraz jestem przeziebiona, na szczescie goraczka juz minela i dzis juz czuje sie w miare dobrze, ale zmrozila mnie ta informacja od Martusionek.
Co prawda biore teraz antybiotyk... ale jestem przerazona
Cholera ja tez teraz jestem przeziebiona, na szczescie goraczka juz minela i dzis juz czuje sie w miare dobrze, ale zmrozila mnie ta informacja od Martusionek.
Co prawda biore teraz antybiotyk... ale jestem przerazona
reklama
L
Lila001
Gość
Martusionek ja tez kochaniutka mocno trzymam kciuki za twojego syneczka, zobaczysz wszystko bedzie dobrze z Tomusiem.
Podziel się: