reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizytowo u lekarza - co i jak w brzuszku słychać? [bez komentarza]

Martusionek napisała, że jeszcze nie urodziła, że bóle krzyżowe Ją męczą, leży na patologii i dzisiaj Ją przenoszą na porodówkę i ma urodzić.

reklama
Sms od Martusionek : Tomaszek urodził się o 10:40 i ma 56 cm dłg i waży 3350g. Na razie Go zabrali, bo troszkę Go wymęczyłam, ja leżę i odpoczywam na porodówce, akcja porodowa ekspres"

GRATULACJE MARTUŚ.

Sms od GosiaLew :
Kubuś 51 cm, 3300g, poród SN.

Mam zdjęcie, ale to chwilę, muszę się ogarnąć :) No, ale nie wiem czy dziś czy jednak wczoraj się urodził :)

GRATULACJE GOSIA

EDIT: Wklejam zdjęcie Kubusia.
Zobacz załącznik 324377

Ostatnia edycja:
Kochane sms od Martusionek, jeszcze po południu mieli wychodzić jutro do domciu i niestety przed chwilą taka wiadomość, potrzebna Wasza pomoc :-(
" Dziewczynki jak możecie to trzymajcie kciuki za Tomusia, nie wychodzimy jutro, bo musimy zrobić echo, jest podejrzenie wrodzonego zapalenia płuc, crp, jest na badaniach. Ma robione rtg i pobrane wymazy bardzo się boję, a Wasze kciuki potrafią wiele."

Martusiu tak jak Ci pisałam i kciuki i modlitwa i na pewno będzie dobrze, bo musi być dobrze.

Kochana trzymam mocno kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Martusionku &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Kochana będzie dobrze, bo MUSI być:tak:
Podejrzenie, nie jest zawsze diagnozą!!!
Jestem z Wami...

Biegnę też na pomoc i trzymam mocno kciuki.
Martusionek będzie dobrze .:tak::tak:
Ogólnie do dziewczynek .
Czy Martusionek chorowała tuż przed porodem na infekcję?

Ja pamiętam ,że dlatego mój Kubuś się później urodził ,żeby antybiotykami jeszcze we mnie go wyleczyć.:sorry::sorry::sorry:
U nas się udało i młody urodził się tylko ze śladami po zapaleniu płuc.:sorry:
Oby i w tym przypadku było tak samo.
U nas na początku też podejrzewali wrodzone zapalenie płuc ,a jednak się udało.
Kciuki zaciśnięte &&&&&&&&&

o kurcze! Trzymam kciuki!!!!!

Cholera ja tez teraz jestem przeziebiona, na szczescie goraczka juz minela i dzis juz czuje sie w miare dobrze, ale zmrozila mnie ta informacja od Martusionek.
Co prawda biore teraz antybiotyk... ale jestem przerazona :(

reklama
Martusionek ja tez kochaniutka mocno trzymam kciuki za twojego syneczka, zobaczysz wszystko bedzie dobrze z Tomusiem.

Do góry