reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wiwat maj! Staraczki majowe 2013

Hej Kochane:)

Ładna lista nam się już robi i jak pozytywnie zaczęta:)

A ja niestety jestem taka "obżarta" że masakra....nie ma jak to przez cały weekend majowy z jednej imprezy na drugą...aż wstyd ile zjadłam...ciekawe gdzie teraz to wszystko spalić...tzn. wiem gdzie:) ale mąż patrzy na mnie podejrzanym okiem gdzie nadmiar kalorii chcę spożytkować...heh... biedny nie wie do końca co go dziś czeka:) hehe:)

A Wy jak tam po pierwszym majówkowym weekendzie?? Mam nadzieję, że każda z nas cudownie go przeżyła:)

reklama
Delewarre spoko, milo ze moglam pomoc. Oby z tego 2 krchy były :tak:
Babeczki ja od jutra wracam do pracy. Byczylam sie caly weekend wiec z racji tego ze pracuje na codzien przy kompie staralam sie przez te dni dac oczom odpocząc. Ale od jutra postaram sie byc na biezaco ;-)

Pozdrawiam.

Babeczki ja od jutra wracam do pracy. Byczylam sie caly weekend ;-)
Pozdrawiam.

jeżeli o mnie chodzi to miałam tylko 3 dni wolnego.. tak więc nie odpoczęłam sobie, wprost przeciwnie.. Al za to jutro mam wolne, więc nadrobie te dni w czytaniu postów ;) Buziaczki ;*;*

Cześć dziewczyny :) Jestem w tym nowa choć od ponad 2 lat staramy się o dzidziusia z mężem, ale dopiero w tym cyklu próbujemy na poważnie. Zaczęłam mierzyć temperaturę i obserwować swój organizm. Nie wiem jeszcze co z tego będzie, ale będę testować 22.05 chyba że wcześniej przyjdzie @. Jakbyście mogły spojrzeć na mój cykl i coś o nim powiedzieć byłabym wdzięczna. Trzymam kciuki za owocny maj u wszystkich staraczek :)

czesc colormania :)

Zbieram się do pracy i wcale mi się nie chce :sorry2: Jeszcze ze dwa dni wolnego by się przydały. My nigdzie nie wyjeżdżaliśmy, za to do nas pełno ludzi się zjechało. Za to wczoraj posadziliśmy drzewka na działce i już będzie pięknie (zawsze się biorę za robotę w niedzielę ). Kalinę, bzy - może nawet coś zakwitnie w tym roku.
A dzisiaj mnie czekają w pracy sprawozdania, więc nie zaciekawie będzie :baffled: ( i jeszcze do tego mój szef z urlopu wraca :baffled:).

Anna nam pieknie rozpoczela liste testujacych :) Ja niestety pewnie przeciaze szale na druga strone. W pierwszej ciazy wiedzialam, ze w niej jestem w zasadzie zaraz po owulacji. I zaraz po owulacji bolaly piersi, zmienil sie ksztalt sutkow i czulam podbrzusze - nie bolalo, ale czulam takie 'cmienie'. Wiedzialam na dlugo przed testem, a sam test wyszedl mi na 4 dni przed spodziewana @. Teraz nie ma nic, nawet przeczucia, ze sie udalo. Jakos gdzies ta nadzieja nienajlepiej sie u mnie w tym cyklu spisuje :( Niby przeciez wiem, ze kazda ciaza inna a tak wczesne objawy, jak mialam wtedy, to jakis ewenement, ale jednak glowie sie wydaje, ze skoro tak bylo to jest to absolutna norma w ciazy i skoro teraz nic to znaczy, ze ciazy nie ma.

Czasem mialoby sie ochote sobie glowe odkrecic na troche i cieszyc sie zyciem a nie myslec 24h na dobe.

Hej dziewczyny.
Witam się z rana wypoczęta i gotowa do pracy :-)
Witam nowe dziewczyny.
Ann gratuluję i oby to był dla nas bardzo dobry znak!
Katherinne nie martw sie na zas. Spokojnie czekaj do @. Tak jak mowisz kazda ciaza inna. Trzymam Kciuki za Ciebie.
Doska no to wypoczywaj dzis na calego. Jesli u Ciebie pogoda tak pieknie sie zapowiada jak u mnie to korzystaj na calego!
Delewarre łącze sie z Toba w bólu pracujących :tak:
Colormania jesli rzeczywiscie mialas pozytywny test owulacyjny juz 9 dc to jestes juz dawno po dniach płodnych. Ale widze ze łykasz jakis estrogen, jesli to Twoj pierwszy cykl obserwacji to obserwuj dalej. Ale oby ten cykl byl ostatnim dniem staran ;-)

Milego dnia!

Cześć, ja już też w pracy, a tak mi się nie chce... :no:
Ciągle czekam też na wyniki badań na cytomelagię...

Colormania witam :tak: Jeśli chodzi o wykresik, to na razie wygląda ładnie - skok temp widać, więc owu już pewnie była :tak:

Katherinne Tobie to na tyłek by było trzeba dać, za te testy... Koniec dołowania się, nie myślisz o tym (wiem, że to trudne) i grzecznie czekasz do 14.05 :tak:

06.05 - Anna2101 - test pozytywny!:))

14.05 - Katherinne
15.05 - Delewarre
18.05 - Sandra_best
21.05 - Dominisia875
22.05 - Colormania
23.05 - Agaawa
25.05 - Tygryseczek
03.06 - Neta81
04.06 - Moniqaa
10.06 - Elmo2

Moniqa no to z Toba tez łącze sie w bolu pracujacych ;-) Widze ze lada moment zaczynasz starankowy cykl :-)
Dominisia jeszcze zapomnialam Ci powiedziec ze bardzo Ci zazdroszcze mozliwosci spania do 9.00 :szok: jestem w szoku naprawde, przy 3,5 latku szok! Moja mała co prawda chodzi do przedszkola wiec nauczona wstawac o 7 ale w weekendy oczywiscie wstaje o 6. Nie wiem, wyczuwa mnie we snie czy co? :-)

reklama
Moniqaa, jakie testy? Teraz w ogóle nie testuję, na testy owu już za późno, na testy ciążowe za wcześnie, siedzę i czekam. Ale intuicja swoje mówi.

Ach, no i w obu ciążach miałam plamienie implantacyjne. Ciekawe, czy z tym też tak jest, że czasem tak, czasem nie.

Ostatnia edycja:
Do góry