reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wiwat maj! Staraczki majowe 2013

reklama

Testujemy:
06.05 - Anna2101
14.05 - Katherinne
15.05 - Delewarre
18.05 - Sandra_best
21.05 - Dominisia875
25.05 - Tygryseczek
04.06 - Moniqaa

To i ja sie dopisuje :) kurde..pierwsza jestem :D

Widze, ze nikt mnie nie dopisal na tego 6 maja, ale w sumie dobrze- wlasnie przylazla @. dokladnie w 28 dc i to bez duphastonu, no szok! zadnych objawow przed nie mialam, jak nigdy. teraz mnie dopiero podbrzusze zaczelo bolec. czyli starania majowe przede mna. za jakie dwa tygodnie z hakiem owu.

Jak ja mam zmierzyć temperaturę normalnie, jak się budzę o 4.00 :no:. Wpisałam taką jaka była naprawdę, nic nie dodawałam. Może to już był ten skok? Jakiś taki mały :baffled: Miałam od dzisiaj brać duphaston ale chyba jeszcze poczekam

Ja już na pewno jestem po owulce. I jestem jakaś taka rozdarta, boję się, że tę owulkę przegapiliśmy, wydaje mi się, że tym razem nie wyszło, z drugiej strony i tak mam ochotę na wszelki wypadek brać duphaston, żeby ułatwić zagnieżdżenie. Czyli dwie skrajne myśli.

Witam się i ja. Nie wytrzymałam i zrobilam test ...
Mam nadzieje ze chociaz krecha słabiutka to beta rosnie.strasznie sie boje powtorki z zeszlego miesiaca.

reklama
Witam się i ja. Nie wytrzymałam i zrobilam test ...
Mam nadzieje ze chociaz krecha słabiutka to beta rosnie.strasznie sie boje powtorki z zeszlego miesiaca.

Kochana GRATULACJE!!!! Super:) obyś rozpoczęła u nas sezon na 2 kreseczki:) Pięknie:) a betkę zrób sobie w poniedziałek i będziesz mieć czarno na białym:)

Do góry