-kasieczek-
z ANCYMONKĄ w brzuszku!
Neta - przykro mi , a przy Mateuszku nie miałas problemów z zajściem?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Neta - przykro mi , a przy Mateuszku nie miałas problemów z zajściem?
Nareszcie mogę konkretnie dołączyć do jakiegoś wątku :-) Rozpoczęliśmy starania. Tabletki poszły w odstawkę. Trzymajcie kciuki żeby udało się szybko. Choć pewnie czcze pragnienia bo przy mojej wadze łatwo pewnie nie będzie
Ja tez sie z waga zmagam ale jak patrze na te wszystkie naprawde ogromne kobiety w irlandii z wozkami albo w ciazy to mi sie odraazu lepiej robi. Mi lekarz powiedzial ze jak ma sie regularne cykle i @ to waga nie powinna byc problemem.Nareszcie mogę konkretnie dołączyć do jakiegoś wątku :-) Rozpoczęliśmy starania. Tabletki poszły w odstawkę. Trzymajcie kciuki żeby udało się szybko. Choć pewnie czcze pragnienia bo przy mojej wadze łatwo pewnie nie będzie
I tak trzymac! Ja bym chciala w tym roku jeszcze zajsc i potem za 3-4 lata drugie dzieckoJa ledwo odstawiłam tabsy, zobaczymy jak będzie z regularnością Ostatni raz musiałam się tym przejmować z 7 lat temu. Hehe.
Miałam okazję oglądać jakiś program na TLC o porodach i te ogromne przyszłe mamy niosą nadzieję
Ale zawzięłam się, że zajdę przed 30 Zostały mi 4 miesiące.