reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wiwat maj! Staraczki majowe 2013

Katherinne masz rację, tak będzie najlepiej :tak: Będziemy wiedzieć za kogo trzymać kciuki :tak:
Już sobie szybciutko obliczę kiedy będzie kolejna @, bo ta na pewno będzie bo uważaliśmy (leki).. Chociaż podobno jak się uważa to się udaje ;-)

Tak więc dziewczynki, dopisujcie się :tak:
Ja na chwilę obecną podaję wstępną datę, bo nie wiem kiedy teraz @ się doczłapie :baffled:

14.05 - Katherinne
15.04 - Delewarre
04.06 - Moniqaa

Ale się Kobietki rozpisałyście. Muszę na spokojnie jeszcze raz wszystko przeczytać :tak: Widziałam, że rozmawiacie o filmach to ja tak troszkę wyskoczę.... widziałyście może jakiś fajny film w 3D, bo mąż się uparł na TV z 3D i teraz nie ma co na nim oglądać :baffled: Step Up 3 tylko widzieliśmy, ale niczym mnie nie zaskoczył ten film....

reklama
Kochana moja @ ma być 20.05....więc gdyby okazał się cud i nie przyszła zatestuję chyba 21.05 ale mogę nie wytrzymać do tego czasu:) to najwyżej skorygujemy:)

A swoją drogą coś mi wykres szaleje....że niby owulacja wystąpiła w 9 dc....?? yyy....na 30 dniowy cykl to chyba za prędko no nie?? a tempka może być przecież zaburzona przez różnego rodzaje przyczyny?? hmmm....nie wiem co myśleć...może macie na to jakąś teorię??

Witam sie i ja z rana :)
Jak mija poranek?juz po kawce? ja wlasnie pija :)
Strasznie sie denerwuje tym przyrostem bety... juz sie nie moge doczekać..a w sumie zastanawiam sie czy robic w pon bete..czy dostane skieowanie..czy zrobic zwykly test ciazowy.
U mnie z dnia na dzien coraz bardziej bolą piersi i są coraz większe,podbrzusze pomalutku przechodzi..a dzisiaj mi jest mega słabo i nie dobrze :( ehhh...oby to byl dobry znak.

Anna to jest dobry znak... nie wolno myśleć inaczej...

Dominisia przy 30-dniowych cyklach to chyba troszkę wcześnie, ale przecież @ może przyjść wcześniej...

Testujemy:
14.05 - Katherinne
15.04 - Delewarre
18.05 - Sandra_best
21.05 - Dominisia875
04.06 - Moniqaa

Moniqaa, u mnie tylko zmień na maj :-)

Anna, chyba dobrze się zapowiada :)

A ja się dzisiaj zbudziłam o 4.00 - temp 35,99 póżniej zasnęłam i obudziłam się o 8.00 i 37,02. Wpisałam tą niższą, zobaczymy jutro jak to będzie wyglądać :)
A teraz z Mikolajem robimy lasagne, mniam :)

Cały dzień pada :crazy: Normalnie nic się nie chce....
My z mężem własnie się zastanawiamy czy rowerków sobie nie kupić... trochę ruchu by się przydało...

Testujemy:
14.05 - Katherinne
15.05 - Delewarre
18.05 - Sandra_best
21.05 - Dominisia875
25.05 - Tygryseczek
04.06 - Moniqaa

Witajcie, pisze z telefonu, wlasnie przyjechalismy do Lublina, wczesniej od srody bylismy w Zamosciu. jest bardzo fajnie, w miare cieplo, nie pada, pogoda naprawxe niezla :))
wpiszcie mnie prosze z terminem na 6 maja - dzis mam 28 dc, zatem @ moze sie zjawic w kazdej chwili ( zwykle przychodzi w 28-30 dc) zatem jesli sie.nie pojawi to zatestuje w poniedzialek.
pozdrawiam :))

reklama
Cześć :-) U mnie bez zmian...Jeśli chodzi o listę,to bardzo bym się chciała dopisać,ale @ nie miałam od 15.03,nie wiem kiedy znów będzie,biorę na razie te krople,więc oczekuję małpy w każdej chwili...a potem znowu staranka i dopiero testowanie.:sorry:
Ja też słyszałam,że najlepiej się przytulać co drugi dzień i że podobno to najlepsze efekty.Póki co,cierpliwie trzeba czekać.

Do góry