reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Witamy na świecie!!!

reklama
Digitalis-kochana no gratulacje!!!super udało się wreszcie!tyle musiałaś się naczekać!!!no niezła waga i wzrost małej:szok:to już masz taką większą niunie!!!Niech Wam zdrowo córcia rośnie!!!

witam wszystkie Lutówki :) rzadko tu zaglądam, ale chciałam serdecznie pogratulować wszystkim mamusiom obecnym i przyszłym :) ja już też jestem mamą. urodziłam sn Emilkę 10.02.2012 o 9;55, 3950 g i 57 cm, 10 pkt apgar.

pozdrawiam :)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam dziewczyny, po tygodniowym pobycie w szpitalu pragne was poinformowac, ze 15.02 poprzez cesarskie ciecie przyszla na swiat malutka Hania, 2980g, 52cm. Jest najsliczniejszym dzieckiem na swiecie!! Od dzisiaj juz jestesmy w domku, a pozostalym mamusiom oczywiscie gratuluje!!

Do góry