reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Witamy na świecie!!!

reklama
Digitalis-kochana no gratulacje!!!super udało się wreszcie!tyle musiałaś się naczekać!!!no niezła waga i wzrost małej:szok:to już masz taką większą niunie!!!Niech Wam zdrowo córcia rośnie!!!

witam wszystkie Lutówki :) rzadko tu zaglądam, ale chciałam serdecznie pogratulować wszystkim mamusiom obecnym i przyszłym :) ja już też jestem mamą. urodziłam sn Emilkę 10.02.2012 o 9;55, 3950 g i 57 cm, 10 pkt apgar.

pozdrawiam :)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam dziewczyny, po tygodniowym pobycie w szpitalu pragne was poinformowac, ze 15.02 poprzez cesarskie ciecie przyszla na swiat malutka Hania, 2980g, 52cm. Jest najsliczniejszym dzieckiem na swiecie!! Od dzisiaj juz jestesmy w domku, a pozostalym mamusiom oczywiscie gratuluje!!

Do góry