reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Witamy na świecie!!!

reklama
Justynka,trina, Digitalis i mama Niki - ogromne gratulacje dziewczyny - same duże dzieciaczki:)Justynka Ty bliżej mojej:), Digitalis Ty to już niezłego niemowalaka urodziłaś:-).
Wszystkim mamom które też w międczyczasie się rozpakowały wszystkiego dobrego, gratulacje, wracajcie do sił i dużo zdrówka dla dzieciaczków;)

galwaygirl - prawda? mąż w niedzielę w szpitalu u mnie oglądał mecz przez internet na cyfraplus online;).

Ostatnia edycja:
loooo matko troszke mnie nie bylo a tu taki wysyp :-)

Wszystkim mamusia wielkie gratulacje, tatusia wyrozumialosci i cierpliwosci a dzieciaczka duuuuuuuzo zdrowka :-)

Olcia ale Juniorek ma wielkie stopki ;-) moje "malenstwo" tez mialo takie duziutkie i teraz stanelo na 45 rozmiarze ^^ jeszcze mu wiosel do kajakow nie dodaja ;-) ciekawe czy jeszcze urosna moje stopki :-D

reklama
Do góry