Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie oprócz USG nie było żadnych innych badań.Ja bralam przed ciąża i do końca 1 trymestru kwas foliowy a potem PregnaPlus + magnez i wapno zlecone od lekarza. Najlepiej słuchać lekarza. Mi na badanaich wyszly problemy dlatego tez kazał mi brać. Myślę,ze nie ma potrzeby brać bez podstaw jesli nic nie brakuje i lekarz nie kazal
Ja jestem teraz w 34tc wiec do tej pory mialam juz sporo badan i nie do końca pamiętam jakie to były na początku Ale skoro jesteś dopiero na początku ciąży to pewnie Ci niedługo zleci wiec spokojnieNo właśnie oprócz USG nie było żadnych innych badań.
Tak, mam już wypisane jakie badania muszę zrobić, ale wizyta dopiero 6 grudnia. A do tego czasu może warto jednak brać jakieś witaminy, dlatego się zastanawiamJa jestem teraz w 34tc wiec do tej pory mialam juz sporo badan i nie do końca pamiętam jakie to były na początku Ale skoro jesteś dopiero na początku ciąży to pewnie Ci niedługo zleci wiec spokojnie