reklama
Gratuluję! ❤ Ja biorę zwykły kwas foliowy kupiony w aptece, i nic poza tym. Staram się odżywiać zdrowo i wszelkie witaminy dostarczać z pożywieniaWitajcie, u mnie brak okresu, na tescie dwie kreseczki dlatego jestem z Wami powiedzcie Kochane jaki bierzecie kwas foliowy oraz witaminy.pozdrawiam
Narazie sam kwas wystraczy jak masz dobrą hemoglobine to nie ma sensu brac witamin jeszcze tak wczensie
Najlepiej z pożywienia
Lepiej sie wchłaniają
Ja bralam od drugiego trymestru doppelcherz mama premium bardzo dobry sklad maja.
Potem przestalam i bralam same kwasy dha
Po 20 tyg intensywnie zaczyna rozwijać sie mózg i kwasy dha sa potrzebne bo trudno je dostarczyć z pozywienia musiałbyś jesc same ryby.
A reszte witamin to można dostarczyć z jedzenia
Ale to jak kto uwaza
Najlepiej z pożywienia
Lepiej sie wchłaniają
Ja bralam od drugiego trymestru doppelcherz mama premium bardzo dobry sklad maja.
Potem przestalam i bralam same kwasy dha
Po 20 tyg intensywnie zaczyna rozwijać sie mózg i kwasy dha sa potrzebne bo trudno je dostarczyć z pozywienia musiałbyś jesc same ryby.
A reszte witamin to można dostarczyć z jedzenia
Ale to jak kto uwaza
monika121326
Fanka BB :)
Hej, a ja biore kwas foliowy i Pregne Plus- ma bardzo duzo witaminek
I oczywiście zdrowo się odżywiam, codziennie minimum szklanka soku ze świeżo wyciśniętych owoców i warzyw
I oczywiście zdrowo się odżywiam, codziennie minimum szklanka soku ze świeżo wyciśniętych owoców i warzyw
G
goszczaca
Gość
Ja brałam FoliQ. I FoliQ odstawiłam i brałam Femibion natal1. Po nim dzieci rodzą się duże; )Witajcie, u mnie brak okresu, na tescie dwie kreseczki dlatego jestem z Wami powiedzcie Kochane jaki bierzecie kwas foliowy oraz witaminy.pozdrawiam
reklama