reklama
pytia
Fanka BB :)
Ja chodzę do gin prywatnie, płacę za zwykłą wizytę 60zł, a razem z USG 80 zł. W państwowej przychodni są straszne kolejki, jeszcze się nie zdążyłam prozbierać, a gin już wołał, że wszytko ok i że następna... Więc z okazji ciąży postanowiłam się zrujnować i chodzić prywatnie.
Hehe... moja szwagierka też chodziła prywatnie, i wszystko jest dobrze, dopóki ciąża przebiega prawidłowo - natomiast jeśli jest coś nie tak to naprawdę można się finansowo zrujnować
Ja chodzę państwowo i puki co jestem bardzo zadowolona a na USG wydaję 70 zł prywatnie a państwowo to rzeczywiście trochęsię czeka około 1 do 1,5 miesiaca.
Ja chodzę państwowo i puki co jestem bardzo zadowolona a na USG wydaję 70 zł prywatnie a państwowo to rzeczywiście trochęsię czeka około 1 do 1,5 miesiaca.
Chyba w środę muszę poprosić gina o to, zebym brała jakieś witaminki bo paznokcie mi się rozdwajają i płatki mogę zrywać - no nieźle to moje dziecko wyciąga ze mnie witaminy - ale wyniki mam ok, więc może tylko jakiejś jednej mi brakuje ;D ;D
W pierwszych trzech miesiącach to podstawa ale warto go jeść w mniejszych dawkach przez resztę ciąży Karola nie przejmuj się jak ci się skończy tylko wcinaj sałatę i inne zielone warzywka, bo tam jest mnóstwo kwasu foliowego...
karola7
Fanka BB :)
dziewczyny dzięki - wiem że bez recepty. tylko tak się zastanawiałam czy jeszcze trzeba brać tak w ogóle, czy może już powoli przechodzić na prenatal, czy inne podobne specyfiki. Ale chyba kupię kolejną paczuszkę i wyjem ją do końca - chyba że gin powie inaczej
S
Szczęściara20
Gość
Gdy lekarz potwierzdził ciaże zapisał Foli<kwas foliowy> wczoraj było dokładnie 12 tygodni i po wczorajszej wizycie zapisał mi Falvit i Tardyferon.
reklama