reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

dostalysmy od meza pozwolenie z Wiki na spacer zeby pochodzic i poogladac wozki bo teraz jest malo miejsca w bagazniku po wstawieniu butli z gazem i musimy chba kupic wozek(parasolke) ale taka zeby mala mogla spac w niej

reklama

tak wogole to dzin dybry......Doxa Teddy macie racje, wiec wczoraj przy tej jego fazie poslzismy z nim na dwor,.....caly czas ryczal, i tak jak mowie, tak bardzo ze mojeg meza z jego brakiem nerwow, spokojny do urzygu, doprowadzil do totalnej ku r wicy.....nie wiem co sie z nim wczoraj dzialo

dziwisz mu się??? ;)
jakbym mojego na tydzien w domu zamknęła to by mi zyć nie dał...
widocznie w koncu i twój syn się wkurzył i pokazał co potrafi ;D
niemowlęta uwielbiaja rytuały to jedno mądre zdanie które staram się pamiętać. oraz drugie że niemolęta ok. pół roczku potzrebują ODMIANY! nalezy je kłaść na matę, potem na lezaczek, przenieść do innego pokoju, pobawić się przed lustrem, pokulać z nim po podłodze i pokazać trochę swiata!! 8)

a w ogóle to moje dziecko dziś jakies podejrzanie spokojne. siedział na lezaczku i oglądał bajki w tv (co rzadko mu sie ostatnio zdarza). zjadł może ze 100ml kleiku na gęsto z owockami, ale tak jakoś od niechcenia. teraz zasnał w łóżeczku. nawet nie chciał zebym się znim bawiła... spokojnie mogłam zupki ugotować pozmywać itd. nie kumam ????

@#@@$@#% dzis bedzie chyba powtorka z rozrywki  :mad: :mad: :mad: wlasnie zaczal sie drzec tak jak wczoraj....Efunia i wlasnie z nim byl problem, ze lezec nie, stac nie, srac nie ;), lezaczek nie, lampeczka nie,,on caly byl wczoraj na nie....i wszystko wskazuje na to ze dzis bedzie to samo :((

Anna teraz jestem sama w domu, on drze sie jak nienormlany, rzuca sie jak wsciekly, pies zaczal wyc ja dpstane k...wicy i go wystawie na bakon niech tam ryczy, na spacer nie ide

shady mój ostatnio nauczył się krzyczeć i w sobote dał koncert, spać nie, jeśc nie - apakowałam na spacer i ledwo wyszłam z domu, już spał - może Alanek nie może się wyłączyć - dlatego doradzam spacer :D

dobra ide co uciszyc, bo mi zaraz sasiedzi nasla policje....k..mac on sie tak drze ze go ponoc w 1-wszej klatce slychac bylo wcozraj....a dzis....jeszcze gorzej !!!!!!!!!!!!!!!! piernicze jeszcze dzis ide kupic sobie stopery, bo oszaleje zaraz....powiem tak, ja sie nie nadaje na matke, wogole mam dosc macierzynstwa, nigdy wiecej dzieci i wogole niczego co z dziecmi zwiazane....jak ja widze jak Wy radzicie sobie z ryczacymi dziecmi to jestem pelna podziwu, ja nie mam cierpliwosci.....wczoraj mowilam mezowi ze ma zalatwiac zlobek i mnie to nie obchodzi, mlody idzie do zlobka, bo ja sie wykoncze  :mad: :mad: :mad:

Anna wlasnie wczoraj to przetestowalismy....nic z tego...rozkapryszony dzieciak!!!!! :(

reklama
Wiki dzis jakas marudna a na spacer idziemy dopiero gzies za 1,5 godzinki musze podszylowac obiadek i jeszcze musze napisac podanie do ZUSu

Do góry