reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

a gdziez ja moge wyjsc z domu o 22.00 jak maz z pracy wroci??? ja ogolnie jestem zmeczona wszystkim i to juz trwa ladnych pare lat wiec juz rpzyzwyczailam sie ze wiecznie mam zly humor itd... ;) a spotykac sie moge ale nie wiem czy byscie byly zadowolone widzac mnie nadasana ja juz nawet do dobrego nastroju nie umiem sie zmuszac ;)

reklama
Po obiedzie, dziecię usypia to ja na bb.... chociaż luknąć ;D Ale pewnie poleżę trochę, bo jakaś senna jestem. Nalatałam się ze ścierą to teraz czas poleżeć ;D

Shady a ty znowu marudzisz ;) troche wiary w siebie. Mnie jak dopadal taki nastroj wzielam ubralam Wiki i poszlam do znajomych zeby sie wygadac wyzalic dla mnie to podzalalo i zaczelam patrzec na nasze zycie inaczej albo szukaj sobie glupiej roboty w domu.......

Alunia moim zdaniem to roboty w domu jest tyyyyle, że naprawdę nie trzeba jej szukać ;D Przynajmniej mi się zawsze wydaje, że tyle jeszcze jest nie zrobione ;)

z
nie maruidze ;) a co do znajomych to ja wszystkich potracilam kiedy urodzil sie mlody, wiec nie mam nikogo :( ale ok...juxz nic nie mowie.....koniec wyzalania sie...przynajmniej na bb

dokładnie
nie wiem jak te okna myc  :mad:
jakos chyba trzymajac tymka jedna reka  ;)
ale w przyszłym tygodniu popołudniami bierzemy sie za mycie. oby tylko pogoda była!

Shady skoro potraciłaś znajomych... to znajdź nowych !! Umów się z dziewczynami  :p Ja 2 lata temu przeprowadziłam się z Olsztyna, więc zostawiłam tam wszystkich - i znajomych i rodzinę, tutaj znam kilka osób - po urodzeniu Kamy - wiadomo część kontaktów się rozluźniła ale ja nie narzekam!! Na spacerze, dzięki Kamie poznałam już dwie mamuśki z dziećmi w wieku Kamy. Nie narzekaj, tylko dzieciaka na spacer i w świat  :p

Efunia ja też się przymierzam... ale ja mam 10 okien do umycia a tylko jedno piętro plus 2 dachowe  ::) Czasami to mam wrażenie, że w szklarni mieszkam ;D ;D A przynajmniej przed świętami, gdy trzeba je myć :)

Shady a co niemasz znajomych ktorzy maja dziecko a na spacerach nikogo nie spotykach(moze niechodzisz na spacery z dzieckiem) jak moja kolezanka twierdzi ze jest strasznie zimno dla takigo malenstwa

reklama
Alunia też mam taką znajomą. Dziewczynka w wieku Kamy - a dwa razy była na spacerze!!! I to cała zakryta kocami, kocem cały daszek zakryty tak, że dzieciak nawet nie mógł świerzym powietrzem oddychać. Paranoja. ::)

Do góry