reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Ja jutro odpoczywam od domu i drużyny :) Już się umówiłam z koleżanką, co prawda ona weźmie swoją coreczkę, ale ja swoją zostawię z Tatusiem - niech On też pobędzie trochę z Natalką. A niedzielę chyba spędze u Rodziców, bo Kamil pojedzie do swoich, chyba.

reklama

gyd myrning :)
ale mi dzis synus zrobil niepsodzianke........ja sobie spie, to znaczy lewituje i slysze ze ten sie w tym wyrku obija, steka , gada itd.......w koncu po jakiejs godzinie wstaje i co widze........moj synek lezy na brzuszku i obslinia ochraniacz o wyrka........a wiec wreszcie...przekreca sie na brzueszk SAM!!!!!! kurcze ale fajnie...teraz polozylam go na naszym lozku zeby mial wiecej miejsca i musze go teraz dobrze pilnowac zeby nie spadl ....a co najciekawsze, to to ze dzis w nocy mi sie snilo dokladnie ta sama sceneria, zew wtaje patrze a on na brzuszku....prorok jakis czy co ;)

Anna, to masz fajnie, zazdroszczę :) Spędziłam dwa razy częśc wakacji na Kaszubach i się zakochałam w tym miejscu.

magdusiek pisze:
Anna, to masz fajnie, zazdroszczę :) Spędziłam dwa razy częśc wakacji na Kaszubach i się zakochałam w tym miejscu.

ja też, już w maju planuję się tam przenieść z maluchem na cały sezon, tylko co ja zrobię beż BB - tam nie ma internetu, a w tv tylko 4 kanały :(

Anna ja mam ten sam rpoblem....moj maz chcial mnie wyslac do domku w lesie, gdzie co prawda tv odbiera ale komorka to zapomnij o necie nie mowiac.....tak wiec ja siedze w domu a moj maz sobie pojedzie, moja wymowka to to ze jak nie daj boze cos sie dziecku stanie to jak ja zadzwonie w rynne?

reklama
Do góry