reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Teddy czy jutro w Arkadii spotykacie sie w jakim celu czy w tym samym co w misiance??? bo jesli w tym samym to chetnie sie przylacze :)

reklama
Shady, ogolnie to jedziemy na zakupy, ale pewnie przysiadziemy gdzies w kawiarence na pogaduchy...
... co ja mowi... nie "pewnie" a na 100%... ;)

Wow ale zdjecia jaka pupcia, jakie policzki normlanie dzieciaczki super.

A co do reszty to moze mnie ktos wtajmeniczyc o co poszlo.

Vertigo pisze:
zdecydowanie nie wyglada! ale prosze o info co z tym karmieniem! bo czuje sie ignorowana ;) Tolcia do 6kg dobija i troche mnie strach po Twoim poscie oblecial ;)

Łomatko, to ja muszę za to zacząć pieczyste jeść bo moja prawie miesiąc młodsza i dobija dopiero do 6 a ważyła prawie 4 jak się urodziła. Kurczę nie straszcie mnie? Bo dostanę schizy! Za mało waży???? Zaraz łapię siatkę centylową.

reklama
Do góry