Mała.czarna
Fanka BB :)
Nosz kur... Praktycznie każda z nas robi bete w ciąży. Z tym ze jak jest ujemna to nie wmawiamy sobie ze jednak w ciąży jesteśmy.a Ty robiłaś betę w ciąży??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nosz kur... Praktycznie każda z nas robi bete w ciąży. Z tym ze jak jest ujemna to nie wmawiamy sobie ze jednak w ciąży jesteśmy.a Ty robiłaś betę w ciąży??
Nosz kur... Praktycznie każda z nas robi bete w ciąży. Z tym ze jak jest ujemna to nie wmawiamy sobie ze jednak w ciąży jesteśmy.
To patrz i daj nam spokójNo Oki....Nic poczekam choć po tamtym słabym okresie nic nie było ze stosunków zobaczę jaki będzie teraz okres
To patrz i daj nam spokój
A czy ja Wam coś złego robię...Po prostu pisałam co mi leżało na sercu..No a ze okresy w lato mogą być różne to wiem..Z tym ze że już niedługo i powinien przyjść lipcowy
A jak partner nie jest Polakiem to beta może być ujemna?? Nie wmówisz nikomu, że to nie jest beka.Bo wynik Bety taki <0.10 to jest ujemny
A jak partner nie jest Polakiem to beta może być ujemna?? Nie wmówisz nikomu, że to nie jest beka.
[/QUOTE
nie jest...