Zwykły troll dziewczyny. Bo to jest niemożliwe co ona tu wypisuje [emoji25][emoji23][emoji23][emoji23]
Nie jestem trollem...tak sie zapytałam czy to ma jakieś znaczenie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zwykły troll dziewczyny. Bo to jest niemożliwe co ona tu wypisuje [emoji25][emoji23][emoji23][emoji23]
Wytłumacz o co chodzi ze znaczeniem narodowości, bo chętnie poznam genezę tej myśli.Nie jestem trollem...tak sie zapytałam czy to ma jakieś znaczenie
Wytłumacz o co chodzi ze znaczeniem narodowości, bo chętnie poznam genezę tej myśli.
[/QUOT
już niema znaczenia
Wytłumacz o co chodzi ze znaczeniem narodowości, bo chętnie poznam genezę tej myśli.
Proponuję żeby ktoś zamknął wreszcie ten wątek bo robi się już absurdalny i raczej nic nowego tu juz nikt nie napisze, autorka dostała mnóstwo porad i odpowiedzi na swoje pytania ale widocznie nic do niej nie dociera i będzie tak drazyc temat dalej i dalej mimo że juz dawno został wyczerpany.
Albo to serio po prostu marny troll[emoji57]
Nad czym ty myślisz?? Przecież dziś pisałaś że wynik bety to <0.10.. Więc nie, nic się u ciebie nie dzieje, a na pewno nie jesteś w ciąży. Tyle. Jeśli masz jakiś problem to na pewno nie jest nim ciąża tylko coś z twoją psychika.Myślę nad ta beta bo czuje naprawdę ze coś jest nie tak u mnie
Nad czym ty myślisz?? Przecież dziś pisałaś że wynik bety to <0.10.. Więc nie, nic się u ciebie nie dzieje, a na pewno nie jesteś w ciąży. Tyle. Jeśli masz jakiś problem to na pewno nie jest nim ciąża tylko coś z twoją psychika.
Skoro nie jesteś trolle to już dawno powinno co nieco do ciebie dotrzeć.nie jestem trollem mam powiększony brzuch większe piersi tylko beta wyszła ujemna i zwykłe testy też wychodzą ujemne