Fado123
Fanka BB :)
Bo gdy się ma cienkie endometrium ,to miesiączki są skąpe i krótkie , ja tak miałam , trwały max 3 dnino tak to po co mi mówi Koleżanka bym endometrium zadała?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bo gdy się ma cienkie endometrium ,to miesiączki są skąpe i krótkie , ja tak miałam , trwały max 3 dnino tak to po co mi mówi Koleżanka bym endometrium zadała?
Na podstawie wyniku bety, która gwaltownie maleje, stwierdza się obumarcie wczesnej ciąży, robi zabieg oczyszczenia macicy. Gdyby to nie był miarodajne badanie, nie miałoby to miejsca. Nie ma nawet odrobinki procenta szansy że beta byłaby ujemna w ciąży. Hormon beta hcg jest wytwarzany przez dziecko, więc jak mogłby być ujemny? To tak jakbys pytała czy istnieje człowiek bez kwri.... Co więcej między innymi bez tego hormonu nie byłoby objawów ciążowych, więc tu znowu, Twoje objawy jakiekolwiek by nie były nie są ciążowe bo nie masz hormonu beta Hcg. O losie... masz dziecko, byłaś w ciąży, naprawdę tak bardzo nie ogarniasz tego tematu?hmmm czy istnieje takie ryzyko że kobiecie wychodzi taka beta cały czas a jest ona w ciąży
Urojona !!! piersi nie oznaczają ciąży !!! ja jestem w ciąży i na początku w ogóle mi się nie powiększyły ,ani nawet nie bolały !!!niewiem czy urojona..bo mam cały czas powiększone piersi
Na podstawie wyniku bety, która gwaltownie maleje, stwierdza się obumarcie wczesnej ciąży, robi zabieg oczyszczenia macicy. Gdyby to nie był miarodajne badanie, nie miałoby to miejsca. Nie ma nawet odrobinki procenta szansy że beta byłaby ujemna w ciąży. Hormon beta hcg jest wytwarzany przez dziecko, więc jak mogłby być ujemny? To tak jakbys pytała czy istnieje człowiek bez kwri.... Co więcej między innymi bez tego hormonu nie byłoby objawów ciążowych, więc tu znowu, Twoje objawy jakiekolwiek by nie były nie są ciążowe bo nie masz hormonu beta Hcg. O losie... masz dziecko, byłaś w ciąży, naprawdę tak bardzo nie ogarniasz tego tematu?
Ja tez jestem w ciaUrojona !!! piersi nie oznaczają ciąży !!! ja jestem w ciąży i na początku w ogóle mi się nie powiększyły ,ani nawet nie bolały !!!
Że co? Powiedzcie mi o co chodzi.Oki i nawet wyjdzie dodatnia jak partner nie jest Polakiem?
Poczytaj o ciąży urojonej, nie tylko powiększone piersi ale i laktacja jest możliwa. Podstawowe pytanie, tak bardzo chcesz być w tej ciąży czy tak bardzo się jej boisz?niewiem czy urojona..bo mam cały czas powiększone piersi
ja nie moge z niejNie wierze ,ja się przewrócę zaraz , czy Ty teraz sugerujesz że ze względu na obcokrajowca ,beta jest ujemna ??
no nieNie wierze ,ja się przewrócę zaraz , czy Ty teraz sugerujesz że ze względu na obcokrajowca ,beta jest ujemna ??
to po co to pytanie? Zresztą dziewczyno jaki ojciec? Jak Ty nie jestes w ciazy! !no nie