Nie chcę jej nakręcać, chcę żeby dotarło jak absurdalnie brzmi...
Wiecie ta ostatnia miesiączka moja mnie zaniepokoila
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie chcę jej nakręcać, chcę żeby dotarło jak absurdalnie brzmi...
Ta laska sobie chyba z nas jaja robi
no i co ?? co pani doktor na to ? co wywróżyła ?? kup sobie coś na zapalenie pęcherza ,albo nerki idź zbadajNIe robię sobie żadnych jaj..Jak byłam u Pani doktor rodzinnej i mi dół brzucha naciskała to bolał mnis
no nic niepowiedziala mówiła że brzuch jest miekino i co ?? co pani doktor na to ? co wywróżyła ?? kup sobie coś na zapalenie pęcherza ,albo nerki idź zbadaj
no nic niepowiedziala mówiła że brzuch jest mieki
Pracujesz gdzieś? Robisz coś? Czy tylko dumasz nad swoim organizmem i latasz po lekarzach? Zajmij się czymś pożytecznym to Cię przestanie boleć
Może dla świętego spokoju endometrium zbadaj.Wiecie ta ostatnia miesiączka moja mnie zaniepokoila