Czy dobrze rozumiem, lekarz powiedział "ma Pani zespół jelita drazliwego lub zapalenie pęcherza moczowego, dziękuję, do widzenia"? Żadnych badań, żadnej recepty, żadnych leków przepisach, skierowan do dalszej diagnostyki? Byłaś u lekarza a forum ma Cię wyleczyć?Byłam u rodzinnego mówi że mieć zespół jelita drazliergo lub zapalenie pęcherza moczowego
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Czy dobrze rozumiem, lekarz powiedział "ma Pani zespół jelita drazliwego lub zapalenie pęcherza moczowego, dziękuję, do widzenia"? Żadnych badań, żadnej recepty, żadnych leków przepisach, skierowan do dalszej diagnostyki? Byłaś u lekarza a forum ma Cię wyleczyć?
dała takie przypuszczenie ze mogę to mieć dotykala brzuch mówi ze miękki dała skierowanie na mocz na mofologoe i na kreatynine na wątróbek i na nerki
przepisała też espumisan i jakiś lek na te jelitadała takie przypuszczenie ze mogę to mieć dotykala brzuch mówi ze miękki dała skierowanie na mocz na mofologoe i na kreatynine na wątróbek i na nerki
Więc w końcu wiesz, że nie jesteś w ciąży?
Tak, ona wie. Ze jest w ciąży. Tylko lekarze nie wiedzą. Wiesz, czasami się tak zdarza.
Chrząszczyk 1
Fanka BB :)
A kto powiedział, że ból piersi jest wyznacznikiem bycia w ciazy? Byłam 5 razu w ciazy a tego typu bóli nie zaznałam. Nie czytaj wymienianych objawów ciążowych na necie, bo przychodzą znacznie pozniej i nie wszystkie doskwierają w ciazy, gdzie często też i każda ciaza może być/przebiegać u tej samej kobiety inaczej.Wiesz nie uśmiecha mi sie chodzić tam często..Ale naprawdę dziwnie bolą mnie piersi..
A kto powiedział, że ból piersi jest wyznacznikiem bycia w ciazy? Byłam 5 razu w ciazy a tego typu bóli nie zaznałam. Nie czytaj wymienianych objawów ciążowych na necie, bo przychodzą znacznie pozniej i nie wszystkie doskwierają w ciazy, gdzie często też i każda ciaza może być/przebiegać u tej samej kobiety inaczej.
no tak..a Ty robiłaś badanie hcg z krwi??
Chrząszczyk 1
Klucie pępka nie doskwiera w ciazy[emoji38][emoji38][emoji38][emoji38][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji2]kłucie pępka
Klucie pępka nie doskwiera w ciazy[emoji38][emoji38][emoji38][emoji38][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji2]
no dobrze ale byłam na usg jamy brzusznej i lekarz tam nic złego nie zobaczyl
reklama
Chrząszczyk 1
Ale co ma piernik do wiatraka? Byłam w ciąży dzieci urodziłam ale bólu cyckow nie zaznałam. Ale czasami czuje w niektórych cyklach napięcie w biuście przed lub po okresie. Mam może wysoki próg na ból wiec ktoś inny może odbierać to jako bol ja jako dyskomfort/napięcie.no tak..a Ty robiłaś badanie hcg z krwi??
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.