reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Witam

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Czasami zakluje mnie a to w boku, a to w głowie itp co nie oznacza, że coś mi jest.
Może zajmij się jakaś praca, poczytaj książkę tylko może nie poradnik medyczny[emoji38]zapisz się na jakiś kurs doszkalający, jednym słowem zajmij swoją głowę czymś innym.
nom ale to kłucie musi ż czegoś byc

To kłucie , jak i wszystko inne to sobie wmawiasz , daj już spokój bo to nie jest normalne , udaj się może do psychologa ? myślałaś o tym ? chcesz być w ciąży ,rozumiem to ja też się 2 lata starałam ,ale takich jazd nie miałam ,nie raz coś mnie bolało , okres się spóźniał ,a ciąży nie było ,i się nie doszukiwałam był okres luz działamy dalej ,a nie wmawiam sobie coś czego nie ma

To kłucie , jak i wszystko inne to sobie wmawiasz , daj już spokój bo to nie jest normalne , udaj się może do psychologa ? myślałaś o tym ? chcesz być w ciąży ,rozumiem to ja też się 2 lata starałam ,ale takich jazd nie miałam ,nie raz coś mnie bolało , okres się spóźniał ,a ciąży nie było ,i się nie doszukiwałam był okres luz działamy dalej ,a nie wmawiam sobie coś czego nie ma

no Oki czekam spokojnie na okres

no Oki czekam spokojnie na okres
No i to mi się podoba :) nie doszukuj się ,bo można zwariować ,tym razem się nie udało może za miesiąc się uda ,ale bez spiny bo głowa blokuje bardzo, ja zaszłam dopiero w cyklu gdzie całkowicie odpuściłam

Z tego co pamiętam to ona się boi ciąży [emoji1787][emoji1787][emoji1787]

Lekarz Ci powiedział, że to problemy z jelitami. Macica dopiero w zaawansowanej ciąży jest na wysokości pępka, więc nie, na pewno nie boli Cię od ciąży. Skoro dostałaś diagnozę od lekarza, to czego doszukujesz się dalej na forum?
nom ale to kłucie musi ż czegoś byc

reklama
Z tego co pamiętam to ona się boi ciąży [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Wiesz co wydaje mi się ,że Ona bardzo jej chce , bo inna osoba nie chcąca ciąży ,po teście i becie ujemnej odetchnęła by z ulgą i odpuściła ,a jak chcesz być to doszukujesz się najmniejszych symptomów ciąży , które są identyczne jak te przed @ czy po prostu są objawem miliona innych przypadłości

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry