reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Witam

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
o

nie...boli mnie naprawdę nie cały czas a czasem..I fzis jak byłam u koleżanki to 1 pierś mnie tak zabolało ze że aż krzyknelam

Nie, wmawiasz sobie, bo wmawiasz sobie, ze jesteś w ciąży. Przestaniesz się nakręcać, to przestanie Cię bolec. Proste jak budowa cepa

reklama
Skoro nie ufasz lekarzom, że wszystko jest ok, to może wróżka? Jedź na urlop i ciesz się nim :)

Hmmm wiesz ginekolog zrobił mi usg z góry w załączeniu brzucha i wzgorja ale to doslownie na parę sekund przyłożył i mówi ze tu nic niewidzi i potem dopochwowe

Matko... Ty tak serio???Może powinnaś wybrać sie do zupełnie innego lekarza. Hipochondrie się leczy .
Hmmm wiesz ginekolog zrobił mi usg z góry w załączeniu brzucha i wzgorja ale to doslownie na parę sekund przyłożył i mówi ze tu nic niewidzi i potem dopochwowe

reklama
Hipochodryczka tego słowa mi brakło ;D ha ha ha
Współczuję Twojemu mężowi , i przyjaciołom jeśli cały czas wysłuchują tego co my ha ha ha

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry