Te objawy to twoja urojona ciąża. Wmawiasz to sobie i tyle!
Nie wmawiam sobie jej a progesteron też się robi ż z rana i na czczo?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Te objawy to twoja urojona ciąża. Wmawiasz to sobie i tyle!
Nie wmawiam sobie jej a progesteron też się robi ż z rana i na czczo?
Moim zdaniem również sobie wmawiasz wszystkie objawy i na siłę się ich doszukujesz. Owszem odczuwasz je, bo organizm sztucznie je wytwarza przez to doszukiwanie się. Współczuję lekarzowi, mężowi i bliskim. Jak wytłumaczymy Ci, że ból piersi normalny jest, to nagle odczuwasz kłucie w brzuchu i tak w kółko to leci. Lekarz zdiagnozowałby Cię na pierwszej wizycie, gdyby coś było nie tak, więc nie ma powodu, żeby mu zawracać ponownie dupę z tymi samymi objawami. Ogarnij się, jesteś dorosłą kobietą. I tak jak uparłaś się na tą ciąże, tak teraz nie dopuszczasz do myśli tego, że to wszystko z Twojej głowy wychodzi, a każda z nas Ci to mówi. Odwiedzasz nie tego lekarza, którego trzeba, ginekolog Ci tu nie pomoże, bo już Cię zbadał i niczego nie wykrył. A skoro nie słuchasz, co Ci tłumaczymy i wiesz lepiej, to nie zawracaj nam głowy, bo to bez sensu jest. Nikt Cię tu nie będzie po głowie głaskał i za rękę prowadził do lekarza. Wiesz już, jaka jest nasza opinia w tej sprawie i moim zdaniem nie ma sensu drążyć dalej.
wiem ale jestem taka panikara straszna..a ten ostatni okres byl był bardzo dziwny i w 1 dniu myślałam że do pracy nie pójdę bo czułam sie tak jakbym miala zemdlec
Większość z nas czuje się tak pierwszego dnia okresu co miesiąc i nikt z tego powodu nie robi dramy na forum. Wszystko o czym piszesz jest normalne i każda z nas ma takie kłucia, bóle piersi, bolesne okresy i wiele innych naturalnych objawów cyklu i nikt normalny nie lata z tym do lekarza. Więc albo odpuść, albo naprawdę odwiedź tego psychiatrę.
Dziewczyny nie warto karmić trolla
nie jestem trollem
To kim jesteś skoro nie docierają do Ciebie żadne argumenty a przede wszystkim fakty ??? Jak byś siebie zdefiniowała ?