reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam samotne mamy i samotni tatusiowie

reklama
hey...mam ciezka sytuacje w domu i chcialabym sie stad wyprowadzic...mam 500zl alimentow...czy ktoras z was bylaby chetna wynajac ze mna jakies mieszkanko....pokoj....i na zmiane bysmy chodzily do pracy....jedna by sie zajmowala dziecmi a druga do pracy i tak na zmiane...zalezalo by mi tak w okolicach Zielonej Góry...jak ktoras tez ma ciezka sytuacje to prosze o kontakt na gg 34609069

hey...mam ciezka sytuacje w domu i chcialabym sie stad wyprowadzic...mam 500zl alimentow...czy ktoras z was bylaby chetna wynajac ze mna jakies mieszkanko....pokoj....i na zmiane bysmy chodzily do pracy....jedna by sie zajmowala dziecmi a druga do pracy i tak na zmiane...zalezalo by mi tak w okolicach Zielonej Góry...jak ktoras tez ma ciezka sytuacje to prosze o kontakt na gg 34609069

Witam jestem w podobnym przypadku mam 18lat a mój eks chłopak też mnie zostawil i ulozyl sobie zycie na nowo z inna
Ja niestety nie mam w nikim oparcia zostalam z tym calkowicie sama bo nawet moi rodzice nie staraja mi sie pomoc
oni woleli zebyl usunela ale jest za pozno i dobrze A teraz chca zebym po urodzeniu oddala dziecko i uprzykrzaja mi zycie
jednym słowem juz mam dosc tego

Eh ... Czyżbyście odwiedzali to forum "od święta" ? Rejestrując sie myslałem że codziennie będe czytał setki postów. Mam wrażenie, że wstydzicie sie pisać o tym, jak sobie samotnie radzicie z wychowaniem. Muszę jakoś to rozkręcić :)
Biedna Izunia00882 uciekła, ale znam powód, i wiem że przez jakiś czas jej nie będzie. Ale co z resztą was ... Przecież każdy z nas znajdzie parę minut wieczorkiem.

Jeju ... gdzie wy jesteście ? Każdy z na ma obowiązki i trudy codziennego dnia. Ale żeby nie mieć chwili na podzielenie sie sukcesami i wyżalenie na liście ? Eh ... Może do was jeszcze nie dotarło - że każdy z nas - sam wychowuje ? :) Mam nadzieję, że nikogo nie uraziłem :) ...

reklama
Do góry