reklama
Natalia9898
Fanka BB :)
mam nadzieję że wszystko dobrze będzieWitam potrzebuje porady jestem prawdopodobnie w 5 tygodniu ciąży, w czwartek byłam u gin powiedział że na USG widzi tylko mały pęcherzyk kazał zrobić b-hcg od piątku zaczęłam krwawić b-hcg wynosi 860 czy możliwe że jestem w ciąży czy niestety już poroniłam, do poniedziałku zwariuje ;(
Nie nic nie dałŻywa krew ,nie zwiastuje nic dobrego ,ale sprawdz przyrost , bo może to jakiś krwiak ,czy lekarz dal jakieś leki ?
Natalia9898
trzymaj się mocnoNie mam już nadziej krwawię bardziej, boli mnie brzuch.
Fado123
Trzymaj się, moze nie pocieszę, ale ja poronilam 2 razy ,za 3 się udało, bez badan itd niestety tak się zdążą i to bardzo często, ale póki się nie doświadczy, to sobie nie zdajemy sprawyNie mam już nadziej krwawię bardziej, boli mnie brzuch.
Ola92
trzymaj się.Dziś niestety już beta tylko 45 ;(
reklama
Z
zaz208622
Gość
Po co na tym etapie powtarzasz bete?
Wynik jest w normie, ale teraz przyrost będzie już zwalniał i nie ma potrzeby tego sprawdzać ponieważ ciąża powinna już być widoczna na usg.
No chyba, że takie było wskazanie lekarza
Wynik jest w normie, ale teraz przyrost będzie już zwalniał i nie ma potrzeby tego sprawdzać ponieważ ciąża powinna już być widoczna na usg.
No chyba, że takie było wskazanie lekarza
Witam potrzebuje porady ...
W czwartek beta-hcg 1218,08 dziś rano powtórzyłam baranie wynik 2262 czy rośnie prawidłowo?