reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Witaj Nocniczku żegnaj Pieluszko

Mi to az wstyd sie tu wypowiadac bo moje najdrozsze wali srake w pampera lub w majtki-zalezy jak lezy i co ma dupsku ;-):crazy: Po szpitalu przestala calkowicie wolac ze chce siusiu...Ale tu ja rozumialam bo bolalo itd...no ale szupital byl juz prawie miesiac temu wiec zaczelismy ostro cwiczyc od nowa..No i w sumie dzis tylko jedna wpadka,ale za to gdzie:crazy::angry: nasiurana na komode prosto pod ksiazki-fajnie,nie:crazy::-D

reklama
O rany, Pati, chyba miałaś trochę sprzątania, co? :szok: ...Nie martw się, na wszystko przyjdzie czas, Noemka też się nauczy - przypomni sobie co i jak i będzie w porządku. Musisz zrozumieć, że Twoje Kochane Diablicho co innego ma na głowie, a nie pamiętanie o takich przyziemnych sprawach ;-)

U nas na razie pełen sukces - co noc sucho. Pewnie wpadki jeszcze beda, ale na razie jest super.:-)
Kciuki pomogły.:-)

Pati, a to masz niewesoło. Musisz być cierpliwa....

Wojciach gratulacje :tak::tak::tak::-)

Pati u nas podobnie tzn. siusiu Iza pięknie woła na nocnik rzadko zdarza się jej wpadka, na spacer i na noc zakładam pampersa, ale kupy na nocnik robić nie chce, w ogóle po tej ostatniej grypie jelitowej coś jeszcze jest nie tak bo ją bardzo boli jak robi kupkę i robi ją raz na 3-4 dni.
A wasze dzieciaczki załatwiają się codziennie??

Ola co dwa dni. Ostatnio nic nie gotuję bo mam wstręt do kuchni i wszystkiego co się w niej znajduje więc ciągle je nabiał. No i wiadomo... kupka na rzadko. Muszę się jednak pochwalić czymś innym:-(, przez moje ciążowe fanaberie Olka coraz więcej chleje :wściekła/y: mleka z butelki.

reklama
Do góry