reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Witaj Nocniczku żegnaj Pieluszko

Karol zaczął komunikować że mu siękupę chce - ciągnei nas za nogawkę pochyla się i tupie nogami....tylko że najczęściej nie zdążamy dnieść nocnika :) ale ostatnio sie udało i kupka trafiłą pięknie do nocnika
dziś u babci była kupa w pieluchę ale jak spytałam gdzie powinna być kupa to poleciał do nocnika i go paluchem zaczął pokazywać :) także pomimo że droga przed nami daleka miło wiedzieć że jesteśmy na dobrej drodze :)

reklama
Dziś jak Matek wstał usiadł na nocnik po czym wstał i mówi ze nie chce. No to ok mówię zakładamy pieluchę, ja się odwróciłam po pieluchę a on w tym czasie nasikał do klatki chomika:szok:

hahah-dobry Mati jestes...deszczyk zafundowales chomiczkowi:-D

U nas ostatnio cos mlodej sie odwidzialo i siadzie na chwile a z minute max chce by taw w niego wody nalac i chlaac sie chce:crazy:

:-DMatisek to widze taki..twarzyczka taka grzeczna- anioł wcielony!..ale pomysły ma takie..ze heeej..Nie mozna z nim sie widze nudzic:-D..ale w przyszłosci tez..dziewczyny beda za takim "sikac" Raz - przystojniaka rośnie..dwa- generalnie dziewczyny (z moich obserwacji)wola "lekkich wariatów"..co to mają głowe pelną zwariowanych pomysłów:-D:-D:-Dz którymi idzie konie krasc i sikac na chomiki-joł!

No tak przyznaję że Matek to ostatnio coraz lepsze ma pomysły:-DAż strach pomyśleć co jeszcze czeka mnie i pozostałych domowników:szok::rofl2:
Noemi widzę też nowe znaczenie nadaje nocnikowi:-D

reklama
Aniu, i jak chomik?? :-D:-D:-D:-D

Wojciaszek nie komunikuje, ale z kupą to on już nie lubi chodzić. Z resztą bardzo rzadko kupa ląduje w pieluszce. Dawniej rano, zanim go wzięłam z łóżeczka, to kupa była zrobiona, a teraz zawsze czeka na nocnik.
No i dziś na przykład całkiem ładne efekty nocnikowe, bo siusiu było dziś 6 razy na nocnik, jedna kupa i w ciągu dnia tylko 2 pieluszki zużyte.:-)
Coraz częściej tak jest, że pieluszkę zakładamy jeszcze raz, bo nie jest siknięta.

Do góry