U nas ostatnio tez niezły postęp. Miki jak chce siku, to pokazuje na nocnik i wysadzony robi co trzeba. Ale nie jest to za każdym razem i z kupką rzadko się udaje. Ale i tak sie ciesze, że jesteśmy (chyba) na dobrej drodze. Myslę, że na wiosnę definitywnie rozstaniemy się z pieluchami!
reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Chlopaki gratuluje!!!
A Noemi wczoraj zrobila doslownie 3 kropelki na nocik...
Ja robilam siusiu na kibelku a ona papugowala na nocniku
A Noemi wczoraj zrobila doslownie 3 kropelki na nocik...
Ja robilam siusiu na kibelku a ona papugowala na nocniku
własnie - moja ostatnio MUSI za mna wejsc do wc..jak jej nie wpuszcze..to wyje pod drzwiami, tupie i wrzeszczy..a jak juz móiwe no chodz juz cicho badz,..to jest mega szczesliwa i daje mi buziaczka...........
U nas pan nocnik jest be.......sfajda sie do pieluchy..ja pytam, a gzdie panna powinna zrobic fe- pokazuje mi tu(na majty) ja jej nie..nu nu..w nocniczek..a ona...przekornie nieeei krzywi sie ( taki grymas - przepraszam, ale ja nie chce)..o fe w majtach sygnalizuje, ale po fakcie..czyli jak juz klpos w majtach jest
U nas pan nocnik jest be.......sfajda sie do pieluchy..ja pytam, a gzdie panna powinna zrobic fe- pokazuje mi tu(na majty) ja jej nie..nu nu..w nocniczek..a ona...przekornie nieeei krzywi sie ( taki grymas - przepraszam, ale ja nie chce)..o fe w majtach sygnalizuje, ale po fakcie..czyli jak juz klpos w majtach jest
to moje dziecko pod tym względem jest wyrozumiałe jak zamykam trzwi od kibelka to owszem stoi pod nimi i co chwila puka itrzeba mówić "kto tam, mam teraz się skupia " :-) i tak wkoło, ale jak on idzie do kibelka ( sadzamy go na nocniku w kibelku) to też trzeba mu zamykac drzwi:-) papuga na maxa
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
No Danielu Ty to jestes prawdziwy dzentelmen:-)
reklama
kajka
funkcjonujaca bez snu...
U nas tez nocnik wielkie beeeee,juz od dawna zabieram go ze soba do kibelka ,mialam nadzieje ze spapuguje i w koncu usiadzie na nocnik,ale jak na razie omija go szerokim lukiem.
A jak chce mu sie kupke to wchodz pod stol,zrobi swoje wychodzi po chwili i ciagnie sie za pieluche,marszczy przy tym nos i juz wiedomo o co chodzi.
Wiec jeszcze pewnie dlugo nie powiemy pa pa pieluchom
A jak chce mu sie kupke to wchodz pod stol,zrobi swoje wychodzi po chwili i ciagnie sie za pieluche,marszczy przy tym nos i juz wiedomo o co chodzi.
Wiec jeszcze pewnie dlugo nie powiemy pa pa pieluchom
Podziel się: