reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Witaj Nocniczku żegnaj Pieluszko

u nas płacimy 92,5 za miesiac + 4,5 za wyżywienie za każdy dzień gdy jest dziecko- maksymalnie wychodzi to ok. 200 zł - tylko to żłobek państwowy, ale chyba jeden z lepszych tutaj w okolicy

reklama
kurcze kasperkowi na wakacjach sie cos pozmienialo i nie chce sikac do kibelka....widocznie nie jest gotowy.....zreszta mamy jeszcze czas...za rok idzie do szkoly........

U nas np na jazde samochodem albo wypad do miasta zakladam - bo wtedy za dużo atrakcji i zapomina a zreszta nasikac tez nie ma gdzie kibel ogólnodostepny to rzadkość.

a my dzisiaj laliśmy pod garażami bo juz zaczęło po spodniach lecieć - głupio mi było bo jak piesek ale co tam - chyba nikt nie widzał :) a Karol generalnie potrafi z tydzień bez wpadki a potem jest jeden dzień że sika co chwila i wpadek jest kilka w ciągu dnia - nie mam pojęcia czemu tak się dzieje - dziwne i dzis właśnie był taki dzień,....

Klaudia pieknie woła..i zawsze wszedzie potrafi przybiec i powiedziec , ze chce sisuiu badz kupke..
Nawet przyznam sie, ze bałam sie, ze jak pojechalismy do małpiego gaju wczoraj..(takiego na wypasie, gdzie bekhamowie jak sa w Manie to dzieciarnie swoja zabieraja:-D:-D- ze Klaudia zabawi sie i zapomni zawołac-taaka była podekscytowana..ale pamietała i nagle widze biegnie moja panna trzyma sie za psiapsiółe i z daleka krzyczy"mamusiuuuuuu siuuusiu ciem sipoooooo":-D:-D:-D

hehehehe.... :-D:-D:-D:-D:-D

Moja dzis wolala tez-z rezsta ona codziennie za dnia wola tylko kupe wali bez slowa ale za to zara przybiega i mowi ze ma "kake"...
No ale dzis patrze co mloda robi ,a ona w sypialni szuka plyt o misiu i nogi sciska a siki lecaaaaa:szok::-D:-D:-D:-D Ale jak bylysmy dzis na placu zabaw pierwszy raz wzielam ja bez pampersa( z racji tego ze duzy interes wali w majty) i dwie godziny nas nie bylo i juz w drodze do domu wola "mama pipi" mowie wytrzymasz!! ale sciskala nogi tak pociesznie i za chwile zobaczyla wykop w chodniku to zaraz zapomiala o sikaniu...Oczywiscie dotrzymala do domu :-) ale jak ja posadzilam na "posiedzenie" to sikala i z taka ulga mowila "pipiiiii ,pipiiiiii ".... :-D

reklama
oj poczekaj pati, moze kup jej nocnik z pozytywką. Moi znajomi tak zrobili i córeczka przez pierwsze kilka dni nic innego nie robiła tylko siedziała na nocniczku!!!!!

Do góry