reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Witaj Nocniczku żegnaj Pieluszko

Dorcia wielkie gratulacje dla Klaudii a tym popuszczeniem się nie przejmuj bo dzieciom się to zdarza a co tu wymagać u takiego maluszka. Więc mamy chyba pierwszą odpampersowaną dziewczynkę. Brawo:tak:

Fredka Ola ma niezłe pomysły na pobudkę dla taty:-DBrawo za postęp

reklama
Byłyśmy dzisiaj przed południem na spacerku prawie 2 godzinnym - bez pieluszki. No i udało się. Ola po powrocie do domu leciała pędem do łazienki zrobić siusiu. Jeszcze tylko muszę spróbować zdjąć pieluszkę na noc i będzie po wszystkim. Wreszcie... pamiętam, że długo czekałam na ten dzień:-) a coś czuje że wkrótce nastąpi:-)

Hejcia dziewczyny ale dawno mnie tu nie było ciągle nie ma czasu ale się za wami stęskniłam. Widać, że Patrycja 24 berlin ciągle jest stałym bywalcem nie opusciła was:)) Postram się was cześciej odwiedzać. A jesli chodzi o temat to moja Klaudusia ciągle w majteczkach pampers zakładam jej tylko wtedy jak idziemy na miasto. Ale jak wracamy i tak jest suchy wstrzymuje, woła stara się nie popuscic nawet w nocy mnie budzi jak się jej chce siusiu bo w pampersa nie chce zrobic.
Wczoraj bylismy w sklepie i ciagle wołała siusiu w pampersa nie chciała zrobic aż sie sprzedawca ulitował i udostepnił nam łazienki. Pozdrawiam wszystkie czerwcówki.

Oleńko, super, jesteś na dobrej drodze :-)

Asiu, fajnie że do nas zajrzałaś, odwiedzaj nas częściej :-)
Śliczna dziewczynka z Klaudusi! I gratulujemy odpieluszkowania :-)

OOO czesc Asiu-juz myslałam, ze nigdy do nas nie zajrzysz-super, ze jestes -Opowoadaj co u Was
śliczniunia masz Klaudunie:tak:
Gratuluje odpieluszkowania:tak:
u nas tez pieluchy zostały na drugiego dzieciaczka:-D

My juz na dobre pozbylismy się dziennych pampersów. Ola zdała egzamin na 5. A na noc jeszcze zakładamy. Muszę jej kupic ceratkę pod prześcieradełko i wówaczas spróbujemy i z tym zawalczyć.

Witaj Asiu...Ale Klaudusia wyrosla :szok::-) Sliczna z niej blondyneczka :-):tak:

U nas w dzien juz wolanie tez caly czas...Czasami mowi do mnie ze mam jej pampelsia zalozyc...Wiec czasami to robie bo jeszcze kupa ani razu nie wpadla do kibelka ani nocnika-blokada totalna w tej dziedzinie...:baffled: ale z siusianiem radzi sobie supper...wola itd...chciaz czasami nasika na podloge...:crazy:

reklama
ja do popołudniowej drzemki pampersów nie zakładam..wogole w dzien nie ma dzis nawet w przedszkolu pieknie zawołała..na spacerach woła..Nosze ze soba na zmiane majteczki w razie wpadki;)
..czasem jak nie zrobi siusiu tuz przed snem to na noc zakładam pampersa...ale dzis znowu był suchy..Mam pampersy wiec na noc zakładam jak sobie pprzypomne:-D

Do góry