reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Witaj Nocniczku żegnaj Pieluszko

Ja też oddałam podkłady bo pomyślałam że się nie przydadzą a teraz będę musiała kupić zwłaszcza na noc jak już będę próbowała go bez pieluch kłaść ale to oczywiście odległe jest jeszcze:tak::-DU nas na szczęście kupy nie było- nic straconego bo to przed nami ale mam nadzieję że trafi do nocnika. Wogóle jak on dzisiaj raz popuścił troszkę i mówi : mama siku i pobiegł do łazienki, dokończył na nocnik i był taki dumny z siebie że mało ja się nieposikałam ze śmiechu:-D

reklama
Ania nic tylko gratulowac bo to wielki postep ....
Moja sadzana na kibeek ale i tak w majty siura...widzac strumien krzyczy OOOOoo...

A ja mowie "Noemi no co ty...przeciez na ubikacje sie robi siusiu" , a ona odpowiada"No co ty"...:laugh2:

Pati :):):)
a u nas dziś sukces taki - bo przesikaniu majtek babcia puściła Karola na chwile w samej koszulce i poszła majtki przepłukać, nagle jakaś taka cisza podejrzana - babcia idzie do pokoju - Karol na nocniku (bo my trzymamy w pokoju - szybszy dostep:)) a w nocniku mega kupa !!!!

no ale żeby nie było za różowo to rano nasikał nam na łózko - póki leżał i mu przypominałam że nie wolno sikać (na nocniku nie chciał siedzieć ) było ok, natomiast kiedy mu włączyłam bajkę...wiadomo jak się skończyło!!!

Te wszystkie relacje mnie rozbrajają:-D:-D:-D
A u nas totalny regres - kompletnie nie chce usiąść na nocnik ale wczesniej mówi, że chce siku:baffled: Powodem wg nas może być zatwardzenie które ma od kilku dni i nameczył się z robieniem kupki. Mam nadzieję, że szybko minie:tak:

U nas dwa srania w majtach:crazy:ale ilosc zasikanych majtek troche sie zmiejszyla...:tak: dzis zuzylismy ok 5 szt.

A Karolkowi gratulujemy strzalu do nocnika:-)

to u nas odkąd Otylka przeszłą zapalenie pęcherza...niestety nonick jest be..ale chyba i tak nie mogę narzekac bo minium trzy razy dziennie na niego robi...a poza tym w nocy to już od dawna siusiu nie zrobiła. I własnie czesto sie zdarza tak, ze jak widzi nocnik to sama sie rozbiera. Dlatego tez mamy go na widoku. I wieczorem spac nie pojdzie dopoki siusiu nie bedzie w nocniku:)

no to ja nieśmiało poinformuję że dziś było dwa razy siusiu do nocnika i kupa przed którą wołał "ee" :) natomiast potem pojechał do dziadków i przypuszczam że się u nich regresuje bo mojej mamie to nie zawsze się chce go w majtach puszczać - tłumaczy się że nie ma czasu pilnować na co on sika...

Brawo nasze malutkie skarby!!!!:tak::-)
A ja odrazu się chwalę że wczoraj Matek pierwszy raz poszedł na dwór bez pieluchy. Byliśmy ponad godzinkę po czym wróciliśmy do domku i odrazu Mateusz pobiegł na nocnik i było siusiu:-)
Nato miast dzisiaj rano wstał i poszedł na nocnik. Pytam się go:
- I co?
- Jest kupa!!!- krzyczy Mateusz po czym podnosi tyłek z nocnika i dodaje- Jedna duża kupa:-D

reklama
Do góry