Ja też oddałam podkłady bo pomyślałam że się nie przydadzą a teraz będę musiała kupić zwłaszcza na noc jak już będę próbowała go bez pieluch kłaść ale to oczywiście odległe jest jeszczeU nas na szczęście kupy nie było- nic straconego bo to przed nami ale mam nadzieję że trafi do nocnika. Wogóle jak on dzisiaj raz popuścił troszkę i mówi : mama siku i pobiegł do łazienki, dokończył na nocnik i był taki dumny z siebie że mało ja się nieposikałam ze śmiechu
reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Ania nic tylko gratulowac bo to wielki postep ....
Moja sadzana na kibeek ale i tak w majty siura...widzac strumien krzyczy OOOOoo...
A ja mowie "Noemi no co ty...przeciez na ubikacje sie robi siusiu" , a ona odpowiada"No co ty"...
Moja sadzana na kibeek ale i tak w majty siura...widzac strumien krzyczy OOOOoo...
A ja mowie "Noemi no co ty...przeciez na ubikacje sie robi siusiu" , a ona odpowiada"No co ty"...
Pati
a u nas dziś sukces taki - bo przesikaniu majtek babcia puściła Karola na chwile w samej koszulce i poszła majtki przepłukać, nagle jakaś taka cisza podejrzana - babcia idzie do pokoju - Karol na nocniku (bo my trzymamy w pokoju - szybszy dostep) a w nocniku mega kupa !!!!
no ale żeby nie było za różowo to rano nasikał nam na łózko - póki leżał i mu przypominałam że nie wolno sikać (na nocniku nie chciał siedzieć ) było ok, natomiast kiedy mu włączyłam bajkę...wiadomo jak się skończyło!!!
a u nas dziś sukces taki - bo przesikaniu majtek babcia puściła Karola na chwile w samej koszulce i poszła majtki przepłukać, nagle jakaś taka cisza podejrzana - babcia idzie do pokoju - Karol na nocniku (bo my trzymamy w pokoju - szybszy dostep) a w nocniku mega kupa !!!!
no ale żeby nie było za różowo to rano nasikał nam na łózko - póki leżał i mu przypominałam że nie wolno sikać (na nocniku nie chciał siedzieć ) było ok, natomiast kiedy mu włączyłam bajkę...wiadomo jak się skończyło!!!
Te wszystkie relacje mnie rozbrajają
A u nas totalny regres - kompletnie nie chce usiąść na nocnik ale wczesniej mówi, że chce siku Powodem wg nas może być zatwardzenie które ma od kilku dni i nameczył się z robieniem kupki. Mam nadzieję, że szybko minie
A u nas totalny regres - kompletnie nie chce usiąść na nocnik ale wczesniej mówi, że chce siku Powodem wg nas może być zatwardzenie które ma od kilku dni i nameczył się z robieniem kupki. Mam nadzieję, że szybko minie
patrycja24berlin
U nas dwa srania w majtachale ilosc zasikanych majtek troche sie zmiejszyla... dzis zuzylismy ok 5 szt.
A Karolkowi gratulujemy strzalu do nocnika:-)
A Karolkowi gratulujemy strzalu do nocnika:-)
ell
to u nas odkąd Otylka przeszłą zapalenie pęcherza...niestety nonick jest be..ale chyba i tak nie mogę narzekac bo minium trzy razy dziennie na niego robi...a poza tym w nocy to już od dawna siusiu nie zrobiła. I własnie czesto sie zdarza tak, ze jak widzi nocnik to sama sie rozbiera. Dlatego tez mamy go na widoku. I wieczorem spac nie pojdzie dopoki siusiu nie bedzie w nocniku
no to ja nieśmiało poinformuję że dziś było dwa razy siusiu do nocnika i kupa przed którą wołał "ee" natomiast potem pojechał do dziadków i przypuszczam że się u nich regresuje bo mojej mamie to nie zawsze się chce go w majtach puszczać - tłumaczy się że nie ma czasu pilnować na co on sika...
Brawo nasze malutkie skarby!!!!:-)
A ja odrazu się chwalę że wczoraj Matek pierwszy raz poszedł na dwór bez pieluchy. Byliśmy ponad godzinkę po czym wróciliśmy do domku i odrazu Mateusz pobiegł na nocnik i było siusiu:-)
Nato miast dzisiaj rano wstał i poszedł na nocnik. Pytam się go:
- I co?
- Jest kupa!!!- krzyczy Mateusz po czym podnosi tyłek z nocnika i dodaje- Jedna duża kupa
A ja odrazu się chwalę że wczoraj Matek pierwszy raz poszedł na dwór bez pieluchy. Byliśmy ponad godzinkę po czym wróciliśmy do domku i odrazu Mateusz pobiegł na nocnik i było siusiu:-)
Nato miast dzisiaj rano wstał i poszedł na nocnik. Pytam się go:
- I co?
- Jest kupa!!!- krzyczy Mateusz po czym podnosi tyłek z nocnika i dodaje- Jedna duża kupa
reklama
Podziel się: