reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
hehehe no -mowilam ze dopiero sie zacznie...
Czyli bylo juz siku na drukarke,na chomika,teraz na odkurzacz-zobaczymy co bedzie dalej....
Czyli bylo juz siku na drukarke,na chomika,teraz na odkurzacz-zobaczymy co bedzie dalej....
basienka33
Początkująca(y)
u nas to samo dywan chyba do wymiany ,chociasz coraz czesciej do nocnika jak tak dalej pójdzie to moze na urodzinki bedzie bez pampersa:-)
Noemi miejsca do sikania to masz niezłe ,ale aparatka jestes
Noemi miejsca do sikania to masz niezłe ,ale aparatka jestes
patrycja24berlin
Basienka ja tak ogolem bo:
Noemi-siku na drukarke,
Mati-siku na chomika,
Karolek-siku na odkurzacz...
Dopisujcie sie
A ja chyba dzis jeszcze z 12 par majtek kupie i z jedna pralke...Ladnie tlumacze ze siusiu do kibelka,ze trzeba wolac itd.kiwa glowa ze oki...jak pytam oczywiscie nie chce siku a za dwie min leci z wypietym dupskie,ozkraczonymi smiesznie nogami i zasikana...Noe wiec przebralam,nie minelo 5 moin doslownie,patrze a ta juz krzywo lazi...Oczywiscie bylo siku...ale chyba stwierdzila ze przegiela bo nie zaplakala...Normalnie drze sie jak opetana
Noemi-siku na drukarke,
Mati-siku na chomika,
Karolek-siku na odkurzacz...
Dopisujcie sie
A ja chyba dzis jeszcze z 12 par majtek kupie i z jedna pralke...Ladnie tlumacze ze siusiu do kibelka,ze trzeba wolac itd.kiwa glowa ze oki...jak pytam oczywiscie nie chce siku a za dwie min leci z wypietym dupskie,ozkraczonymi smiesznie nogami i zasikana...Noe wiec przebralam,nie minelo 5 moin doslownie,patrze a ta juz krzywo lazi...Oczywiscie bylo siku...ale chyba stwierdzila ze przegiela bo nie zaplakala...Normalnie drze sie jak opetana
patrycja24berlin
a u nas stalo sie -kupa w gaciach,ale wygladala jak "bajaderka" wiec nie taka straszna....
Pati ale obśamiałąm się z tej bajaderki jak norka!!!
u nas dzis rano babcia posadziła po wstaniu na nocnik, dała książeczki i poszła śniadanie robić...jak wróciła do pokoju to na podłodze wielka kałuża a Karol w niej puszcza statki z książeczek - porażka na całej liniii a potem się dziwił czemu jego książeczki suszą się w łazience rozwieszone jak ręczniki...
u nas dzis rano babcia posadziła po wstaniu na nocnik, dała książeczki i poszła śniadanie robić...jak wróciła do pokoju to na podłodze wielka kałuża a Karol w niej puszcza statki z książeczek - porażka na całej liniii a potem się dziwił czemu jego książeczki suszą się w łazience rozwieszone jak ręczniki...
patrycja24berlin
hehehe-oj siupy jak berety...
U nas z porazek to siki w moich nowych butach...
U nas z porazek to siki w moich nowych butach...
Mój Kuba dziś po wielu dniach namowy i wielu plamach na dywanie pierwszy raz nasiusiał od nocniczka. Byłam dumna zupełnie jakby wszedł sam na Śnieżkę. ponieważ jednak mogło to być tylko jego widzimisie, jeżeli mi się jutro uda pokażę na zdjęciu.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
reklama
Podziel się: