reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Witaj Nocniczku żegnaj Pieluszko

Kasia masz racje ten watek jest swietny :-D
Pati ta bajaderka jest niezła :-) ja narzekam a moja dzieki bogu jeszcze nic nie obsikała oprócz dywanu i jednego fotela:-) no i oczywiscie siebie potem okrakiem stoi lub próbuje sciagac z siebie ubrania i krzyczy.Jak jej mówie ze ma zostac w tych mokrych majtkach to wydziera sie jeszcze głosniej,a jak mówie ze siku robi sie do nocnika to pona <<noooo>> i spitala na golasa do dalszej zabawy

reklama
Pati ale obśamiałąm się z tej bajaderki jak norka!!!
u nas dzis rano babcia posadziła po wstaniu na nocnik, dała książeczki i poszła śniadanie robić...jak wróciła do pokoju to na podłodze wielka kałuża a Karol w niej puszcza statki z książeczek - porażka na całej liniii:( a potem się dziwił czemu jego książeczki suszą się w łazience rozwieszone jak ręczniki...

Karol, żeglarz z Ciebie, ze hej :-D:-D:-D

Pati, nie wiem, czy lepsza bajaderka, czy (sorry Pati) siki w butach :-)

ale widzę że dziewczynkom jakoś bardziej przeszkadzają mokre majtki - Karolowi w ogóle...zabwia się tylko wyprodukowanymi kałużami natomiast w ogóle nie zwraca uwagi na mokre ubranie
bunt jest natomiast straszny na noszenie pieluch
dziś był dobry dzień bo tylko raz na podłoge i ze 2 razy w pieluche a reszta do nocnika :) no ale oczywiście to też kwestia odpowiedniej ilości czasu spędzonego na nocniku :)
natomiast niezmiennie rozbraja mnie jego "co to?" podczas grzebania w kałuży...

U nas jest problem kiedy majteczki się skończą i Matek chodzi w spodenkach to strasznie mu przeszkadza że coś mu tam majta między nogami:-D

Hahahaha-Aniaaa podobno mocz to dobra sprawa ;-):-D

U nas tez od 10:00 majtki i jak narazie oki...jedne i te same...Lezy na kanapie o oglada teletubisie...zeby nie narobila na kanape podlozylam jej podklad...jedyny kurka ktory mam bo nie wiem czemu ale jakos pomyslalam ze mi sie nie przydadza i bratowej wydalam...No coz trzeba bedzie kupic...

reklama
No ja podklady wydalam bo Noemi nigdy nie zdazylo sie zeby przesikala pampersa...

Do 13:00 mloda miala suche majty...od 13:00 do 13:40 raz siku i raz kupa...ale juz nie taka fajna jak ostatnio:baffled:

Do góry