reklama
ell
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
u nas kupka sygnalizowana zawszea z siku to rożnie bywa, w zabawie czasami młoda się zapomni. Ale paczka 50 pieluch wystarcza na miesiac:-) wiec nie jest żle. I co njawazniejsze wie, że w pieluche nie można robic, jak tylko ma mokra to leci i przeprasza. w zlobku już prawie zawsze robi na nocnik, ale podejrzewam, że to papugowanie od innych dzieci.
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
No u nas to daje znac jak juz jest po wszystkim myslę że nauczy sie jak bedzie cieplej.
stokrotki
czerwcowa mamuśka (2006)
A unas dziś pierwszy poważny sukces nocnikowy . Właściwie to juz wczoraj była piekna kupka w nocniczku , ładnie zawołana i malutkie siku później :-). A dziś w ciągu dnia Zoia zawołała "aaa" i zrobiła siusiu .Ale i tak najbardziej zaskoczyła mnie wieczorem . Szykowałysmy się już do spania ( mycie ząbków , kremik i takie tam ) , połozyłam już Zosie biore się za czytanie a ona mówi że nie cie pać , cie aaa ;-) . Myslałam że ścieme wali żeby tylko przedłużyć sobie , no ale w te pędy do kibelka . no i na wiczór trafiło nam się piekne siku :-). Myślę że mamy za sobą pierwszy krok do przodu i jestem niezmiernie szczęśliwa i dumna z córy Oby tak dalej .Jutro spróbuje zrobić dzień bez pieluszki
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Zosia super:-)
Stokrotki chyba jeszcze czesto bedziesz musiala scierac podloge:-) próbowałam kilka razy
My wprowadziliśmy wieczorem taki zwyczaj ze Wojtek tak około 2 godziny przed kąpiela przebiera się w szlafrok i lata bez pieluchy wtedy nie sygnalizuje potrzeb ale sam sobie siada na nocnik i robi co trzeba jezeli to jest siku to nie zawsze ląduje w nocniku - zalezy jak mu sie usiądzie
Stokrotki chyba jeszcze czesto bedziesz musiala scierac podloge:-) próbowałam kilka razy
My wprowadziliśmy wieczorem taki zwyczaj ze Wojtek tak około 2 godziny przed kąpiela przebiera się w szlafrok i lata bez pieluchy wtedy nie sygnalizuje potrzeb ale sam sobie siada na nocnik i robi co trzeba jezeli to jest siku to nie zawsze ląduje w nocniku - zalezy jak mu sie usiądzie
reklama
Podziel się: