reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Witaj na świecie. Relacje i gratulacje.

Soniafka gratulację! :)

No to tak :) o 3;10 odeszły mi wody, poleżałam tak jak kazała położona i pojechaliśmy do szpitala. W szpitalu przyjmowali mnie jakąś godzinę i w tym czasie już zaczynało boleć. O 8 zaczął się poród właściwy a jak już wiecie o 13;06 było po wszystkim. Podłączyli mi oxy bo skurcze były mocne ale za krótkie, po kroplówce myślałam, że oczy wyjdą mi na wierzch :p w między czasie oglądało mnie chyba ze 4 lekarzy czy oby na pewno dam radę urodzić (na usg waga małej wyszła 3500). Anestezjolog czekał w pogotowiu ale na szczęście dali mi urodzić naturalnie. Parcie poszło szybko za 4 razem mała wyskoczyła tzn trochę jej pomogli - w przeciwnym razie udusiła by się. Sam poród nie był taki zły - gorsze jest teraz dochodzenie do siebie. Mój S był przy całej akcji - a normalnie mdleje przy pobieraniu krwi :p

Ostatnia edycja:
reklama
Sonia jeszcze raz gratulacje! Aleks jest przesłodki!

Animka dla Ciebie również gratulacje raz jeszcze. Szybkiego powrotu do formy!

Kurczę dziewczyny ale Wam zazdroszczę!!!! ja też już chcę być po!!!!!

reklama
Do góry