reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Witaj na świecie. Relacje i gratulacje.

reklama
joani gratulacje!! Zaciskam kciuki szczegolnie za Was. Mam nadzieje ze bakteria zwalczona i nic sie nie przyplata Frankowi! Zdrowka!

Sonia, joani gratulację :))

Joani dużo zdrówka dla Franusia. Trzymajcie się i szybciutko do domku wychodźcie :)

O proszę ile nas tu z 28 sierpnia
Ja wszystkim dziękuję za gratulacje :* Od soboty jesteśmy w domku i dopiero tu dotarłam
Nie ma opcji nadrobienia tematu wrześniowego,szok ! wybaczcie ale nie przebrnę przez wszystkie wpisy bo nawet wczoraj nie włączałam komputera tyle jest teraz do roboty hehe

U nas z relacji: Cięcie jak to cięcie-przyjemnie nie było do momentu wyjście Ady z brzucha.. później już ulga bo przestało mdlić i mogłam powietrza nabrać. Ada od razu mnie ochrzciła :rofl2: jak tylko pokazali mi ją nad parawanem to narobiła siku :-p Niuńka mała bo 2980 i 55 cm, dostała 10 pkt w skali, a wszyscy śmieli się, że za krzyk i swój głosik dostałaby 11 :rofl2: :-p Waga spadła do 2800 na wyjście czyli tyle ile ważyła 1,5 tyg na usg przed cięciem. Dobrze, że mam mniejsze ubranka od 50tek bo z nich wyjmuje nogi jak kopie :-p w 56 mogłabym nogawki jeszcze zawiązać heheh. Ja wstałam w miarę szybko i lepiej dochodzę do siebie teraz niż po pierwszym cięciu. Od wczoraj już bez przeciwbólowych tabletek nawet ;) Bardziej to boli mnie kręgosłup niż rana po CC.

Choco, katka, natalina, aminka Sonia, joani- moje gratulacje dziewczyny, dochodźcie szybciutko do siebie i niech maluszki rosną :*
P.S ależ tu porodami się posypało, pięknie-same gratulacje <3

Haniu a tobie dziękuję za przekazanie informacji na forum :* w klinice nawet nie logowałam się bo wiedziałam, że mój telefon (tzn jego bateria) nie wytrzyma tylu wpisów :p

Katka jaki cudny Oliś <3 blondasek do schrupania
Koko masz cudnego synka, nie zamartwiaj się karmieniem cycą ! :* na MM dzieci też dobrze się mają, uwierz :*

A ja przedstawię wam moją Adusię ;)
dwa zdjęcia ze szpitala, jedno z wczoraj przed spacerkiem i pierwszej kąpieli
DSC01377.jpgDSC_0286.jpgDSC_0019a.jpgDSC_0300a.jpg

Załączniki

• DSC01377.jpg
    DSC01377.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 122
  • DSC_0286.jpg
    DSC_0286.jpg
    13,9 KB · Wyświetleń: 119
  • DSC_0019a.jpg
    DSC_0019a.jpg