reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wirus HPV-pomocy!!!

Szczepilas 12 l dziecko na hpv?Ja myślę,żeby syna zaszczepić.
Nie robiłam jeszcze testu .zła cytologia wyszła mi 3tyg temu i od razu kolposkopie robiłam i czekam na wynik jak na wyrok ,spać nie mogę po nocach, ciągle zestresowana ,zła,załamana:(
Jeszcze córki nie zaszczepiłam, ale na pewno zaszczepię, z młodszym idę niedługo na bilans to przy okazji zapytam jak to wygląda, a najgorsze że na tym forum piszą, że przy Hpv to ciągłe czekanie na kontrole, wyniki i wieczna niepewność, przeraża mnie to :(:(

reklama
Jeszcze córki nie zaszczepiłam, ale na pewno zaszczepię, z młodszym idę niedługo na bilans to przy okazji zapytam jak to wygląda, a najgorsze że na tym forum piszą, że przy Hpv to ciągłe czekanie na kontrole, wyniki i wieczna niepewność, przeraża mnie to :(:(
Mnie też przeraża życie z hpv.. chciałabym żyć jak przed cytologia :( strach nawet seks uprawiać..

Wydaje mi się że z tymi domownikami to bez przesady głównie zarażamy się przez
Kontakty seksualne.
Ale skoro masz dzieci i meza to zarazić mogłaś się przed ciążami jeszcze czy jak to interpretować ? 🙈

Ja cały czas miałam wynik cytologii prawidłowy (od 15 lat), również po ostatniej ciąży, ale to była robiona zwykła cytologia teraz płynna i ASCUS, możliwe ze tyle czasu wirus był uśpiony ????????????

Idzie jakoś sprawdzić czy to j3st nowe czy stare zalazenie wirusem?
Nie mam pojęcia, ja też mam cały czas piękną cytologię również płynną a wyszedł wirus gdyby nie badania do in vitro dalej bym nie wiedziała 😥 a jestem pewna że musiałam zarazić się 7 lat temu bo od tamtej pory mam jednego partnera dla którego jestem pierwsza partnerką.

reklama
Do góry