reklama
Maja102000
Początkująca w BB
Przy okazji cytologii można go zrobic
Czy kolposkopii ? I co dalej jeśli to infekcja przetrwała tylko kontrole ?
Asiaxz
Fanka BB :)
U mnie zrobili od razu z wycinkami. Jeżeli białka są dodatnie to lekarz z reguły zleca konizacje. Chociaż tu jedna dziewczyna pisała że jej koleżanka się pozbyła mimo że przerwała. Natomiast podziwiam odwagę ja tylko czekałam aż mi zrobia, bo bałam się że się zrobi tak i wtedy tylko usunięcie macicyPrzy okazji cytologii można go zrobic
skowyrna90
Zaciekawiona BB
Dziewczyny miałyście jakiś problem z miesiączka po kolposkopii?spóźnia mi się 5dzien ,a zawsze była jak w zegarku.
Nie czuje jakby miała przyjść..
Asiaxz
Myślę że to stresDziewczyny miałyście jakiś problem z miesiączka po kolposkopii?spóźnia mi się 5dzien ,a zawsze była jak w zegarku.
A ja mam pytanie o konizację. Miałam ją wykonaną we wrześniu i od tamtej pory nie zarejestrowałam śluzu płodnego. Mam co prawda nieregularne miesiączki, aktualnie 52 dc, ale te dni płodne czasem się zdarzały. Od zabiegu nic... Też tak któraś ma?
Asiaxz
Musisz iść na monitoring i też warto uregulować cykleA ja mam pytanie o konizację. Miałam ją wykonaną we wrześniu i od tamtej pory nie zarejestrowałam śluzu płodnego. Mam co prawda nieregularne miesiączki, aktualnie 52 dc, ale te dni płodne czasem się zdarzały. Od zabiegu nic... Też tak któraś ma?
Maja102000
Początkująca w BB
Ale jak u mnie nie ma zmian to czego konizacje mam sobie zrobić ?U mnie zrobili od razu z wycinkami. Jeżeli białka są dodatnie to lekarz z reguły zleca konizacje. Chociaż tu jedna dziewczyna pisała że jej koleżanka się pozbyła mimo że przerwała. Natomiast podziwiam odwagę ja tylko czekałam aż mi zrobia, bo bałam się że się zrobi tak i wtedy tylko usunięcie macicy
skowyrna90
Zaciekawiona BB
Możliwe, że to stres..
Dziewczyny używała któraś grzybów shiitake ?jak tak to które wybrać najlepiej?chciałabym zakupić
Dziewczyny używała któraś grzybów shiitake ?jak tak to które wybrać najlepiej?chciałabym zakupić
reklama
Asiaxz
Jak nie masz zmiany to nie masz infekcja przetrwalejAle jak u mnie nie ma zmian to czego konizacje mam sobie zrobić ?
Podziel się: