reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wirus HPV-pomocy!!!

Ja od dwóch tygodni żyje z informacją o HPV wczesnej 7 lat żyłam sobie w błogiej nieświadomości i tez
Pewnie zaraziłam partnera.
Lekarze twierdzą że organizm
Sam sobie radzi w wirusem więc jest szansa że nawet jeśli ty masz mąż nie. Ale nie wiem 🤷🏻‍♀️ chyba spróbuję z tym papilocare i będę się modlic
Żeby wirus zniknął 😞
Dziś czytałam taki artykuł..

reklama
To może spróbuj, a kupiłaś już?
Widziałam, że bez problemu w necie można go zamówić.
Jak go używać?co się nim smaruje xD w czasie z korzystania z niego jest zakaz seksu ?
Tak mam plan po miesiączce go zacząć stosować
Lekarz mi napisał żeby używać 1ml ale chyba mu się coś pomyliło bo aplikatory mają 5 ml i napisane jest że po
Prostu wciska się do środka cała tubkę czyli te 5 ml. Przez 21 dni codziennie a potem co drugi dzień z
Wyłączeniem okresu

A jakie wyszły Ci drobne zmiany w cytologii?
Miałaś jakiś cin czy coś?
Dokładnie nie pamiętam bo to było w 2019 roku ale zrobiłam wtedy kolposkopie i moja gin powiedziała że to nic takiego samo musi się wchłonąć i tak się stało, szkoda tylko że nie powiedziała że jest to spowodowane HPV i nie zrobiłam wtedy dodatkowych badań, zmiana w
Ciągu roku się cofnęła do zera więc uznałam że wszytsko jest dobrze

Cześć dziewczyny, mi też wyszedł Ascus w kontrolnej cytologii plynnej, z tym że napisali kontrola do 12 miesięcy, a przecież zwykle zalecają co pol roku, jak mam to rozumieć i co mam zrobić wg Was??

Załączniki

• 20241213_162409.jpg
    20241213_162409.jpg
    462,9 KB · Wyświetleń: 29
reklama
Cześć dziewczyny, mi też wyszedł Ascus w kontrolnej cytologii plynnej, z tym że napisali kontrola do 12 miesięcy, a przecież zwykle zalecają co pol roku, jak mam to rozumieć i co mam zrobić wg Was??
Czesc,skoro piszą do 12 miesięcy to ja i tak pewnie bym zrobiła za 3-6mcy bo nie wytrzymałabym z myślą, że coś tam się dzieje. Widzisz nie masz wskazania do kolposkopii ,ja miałam przy lsil i podejrzeniu cin1(hpv)
Będziesz robiła test na hpv ?

Do góry