Może poprostu jeszcze nie oswoiłam się z myślą, że już raczej do końca życia cień wirusa będzie mi towarzyszył. Nie wiem jakie konsekwencje poniosę, mam nadzieję, że je udźwignę. Nigdy nie miałam żadnych chorób a tu nagle bum... Zaczynam się łamać.
reklama
Ja o wirusie wiem 1,5 roku i ciężko mi się przyzwyczaić do tej myśli, zwłaszcza, że to HPV 16. Na razie trochę się uspokoiłam, ale pewnie za pół roku, jak będę robiła ponownie badania to cały dół związany z HPV wróci. Nie wiem czy kiedykolwiek będę na spokojnie podchodziła.
Asiaxz
Fanka BB :)
CudownieDziewczyny, byłam na kontrolnej kolposkopii. Wynik po raz pierwszy od 2022- prawidłowy
Gosia38
Fanka BB :)
DziękujęCudownie
reklama
Moje kochane, to ja też przycjodzę z dobrymi wiesciami. Wlasnie odebralam wynik i nie wykryto zadnego typu hpv. Mój 51 po niespelna 2 latach zniknął. Mam nadzieje ze nie jest to blad w badaniu. Rok temu nie wierzylam ze to mozliwe. Juz prawie szykowałam sie na tamten swiat. To ta grupa dala mi swiatelko w tunelu. To jeden z moich najpiekniekszych dni w zyciu . Doceniłam teraz zycie i zdrowie i nigdy go już nie narażę na szwank.
Podziel się: