fckathy
Fanka BB :)
na przestrzeni czasu miałam rożne, najpierw ASCUS, a przed konizacja chyba ASC H, później mogę sprawdzić, teraz nie mam wyników przy sobie.A jaki dokładnie miałaś wynik cytologi?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
na przestrzeni czasu miałam rożne, najpierw ASCUS, a przed konizacja chyba ASC H, później mogę sprawdzić, teraz nie mam wyników przy sobie.A jaki dokładnie miałaś wynik cytologi?
to była konizacja na fotelu w znieczuleniu miejscowymKonizacje na fotelu? To jest zabieg operacyjny pod narkoza. Wycinają stożek albo wypalają. To może były wycinki a nie konizacja
rzeczywiście większość szpitali robi pod narkozą, ale to nie jest koniecznieKonizacje na fotelu? To jest zabieg operacyjny pod narkoza. Wycinają stożek albo wypalają. To może były wycinki a nie konizacja
Hej kochana. Jak miło Cię słyszeć. O czym będzie ta książka? Gratulacje z powodu nowej pracyTyle postów! Co u was słychać? Ja właśnie rozpoczęłam nową pracę . Moja książka jest teraz w procesie redakcji . Od kwietnia będę pełnoformatową autorką
Powinnam pomyśleć o wizycie u ginekologa i zbadać mięśniak. Zdrowie jest ważne! Zrobię to na wiosnę. Dbajcie o siebie!
Ale to na pewno nie było robione to co ja miałam. Tzn że wycięli Ci stożek. Pewnie była jakaś niewielka zmiana i dlatego można było to usunąć na foteluto była konizacja na fotelu w znieczuleniu miejscowym
nie wiem, co Ty miałaś. Wiem, co ja miałam - wycinany stożek, a zabieg dokładnie nazywa się Elektrokonizacja, skrót LEEP.Ale to na pewno nie było robione to co ja miałam. Tzn że wycięli Ci stożek. Pewnie była jakaś niewielka zmiana i dlatego można było to usunąć na fotelu
Ja miałam wycinane nożem.nie wiem, co Ty miałaś. Wiem, co ja miałam - wycinany stożek, a zabieg dokładnie nazywa się Elektrokonizacja, skrót LEEP.
To, że u Ciebie to potraktowali w określony sposób to nie znaczy, że u mnie nie mogli w inny