Mówisz ze taka Ala brązowa krew jest w normie ? Nic poważnego tam się nie dzieje ? bo ja już fiksuje 10 dni nic ani krwi ani jakiś mega upławów a po 10 dniach krew a teraz taka brązowa krew dodam ze za 2 dni dostanę mesiaczke ale ja czuje kiedy mam miesiączkę bo 2 dni wszystko mnie boli nie kam jeszcze takich objawów i w sumie nigdy nie mialam „brązowej” miesiączki … a czy wiesz może jak się czyści szyjka z tego strupa ? Tzn on się tak Ala rozpuści i wyleci czy raczej w małych kawałkach ? próbuje coś znaleść w necie ale nic nie maTam się wszystko goi, wypalili kawałek tkanki we wrażliwym miejscu, daj sobie czas.
reklama
Cześć dziewczyny,
Przyszedł mi wynik histopatologiczny z wyskrobin z kanału szyjki macicy. A brzmi on tak: "Fragmenty nabłonka gruczołowego kanału szyjki macicy z cechami metaplazji plaskonablonkowej". Czy któraś z Was potrafi to rozszyfrować? Wynik oczywiście już wysłałam do swojego ginekologa, czekam...
Przyszedł mi wynik histopatologiczny z wyskrobin z kanału szyjki macicy. A brzmi on tak: "Fragmenty nabłonka gruczołowego kanału szyjki macicy z cechami metaplazji plaskonablonkowej". Czy któraś z Was potrafi to rozszyfrować? Wynik oczywiście już wysłałam do swojego ginekologa, czekam...
Gosia38
Fanka BB :)
to chyba niedojrzałe komórki, nic takiegoCześć dziewczyny,
Gosia38
Fanka BB :)
Normalne, ja miałam jeszcze nawet kilka miesięcy na 2-3 dni przed okresem takie upławy, lekarz mówił że tak może być, szczególnie jak Leep nie był zrobiony od razu po okresie.Mówisz ze taka Ala brązowa krew jest w normie ? Nic poważnego tam się nie dzieje ? bo ja już fiksuje 10 dni nic ani krwi ani jakiś mega upławów a po 10 dniach krew a teraz taka brązowa krew dodam ze za 2 dni dostanę mesiaczke ale ja czuje kiedy mam miesiączkę bo 2 dni wszystko mnie boli nie kam jeszcze takich objawów i w sumie nigdy nie mialam „brązowej” miesiączki … a czy wiesz może jak się czyści szyjka z tego strupa ? Tzn on się tak Ala rozpuści i wyleci czy raczej w małych kawałkach ? próbuje coś znaleść w necie ale nic nie ma
Ja dzisiaj powinnam dostać okres ale co zaobserwowałam to dzisiaj nie mam ani kapki krwi tylko lekki brazowo-beżowy taki śluz byłam już przerażona dziękuje bardzo za informacje nawet nie mam gdzie zadzwonić zapytać bo moja gin jest po operacji i dopiero wraca do pracy 31.10Normalne, ja miałam jeszcze nawet kilka miesięcy na 2-3 dni przed okresem takie upławy, lekarz mówił że tak może być, szczególnie jak Leep nie był zrobiony od razu po okresie.
DziękujeJa miałam tak samo i pytałam lekarza, z resztą to minęło, u Ciebie też minie.
Tak, lekarz całe szczęście szybko odpisał i napisał, że wynik jest w porządku. Ufto chyba niedojrzałe komórki, nic takiego
reklama
Podziel się: