reklama
Witam wszystkie panie. Chciałabym opowiedzieć moją historię. Otóż w lipcu dowiedziałam się że jestem w ciąży. Niestety moja radość długo nie potrwała. Ginekolog pobrała mi cytologie i zrobiła usg. Ciąża zatrzymała się w 6tyg. na początku sierpnia poroniłam. 04 września poszłam odebrać wyniki cytologi niestety wyszło cin1 lsil hpv. Pobrano wymaz na hpv. Kazano czekać 5tyg na wynik. Nie wykryto żadnego z 30 genotypów na które miałam robione
Biedna ale słyszałam ze hpv i cin 1 nie ma nic wspólnego z ciąża ? Powinno być wszystko Ok.? Co gin pani powiedział ?Witam wszystkie panie. Chciałabym opowiedzieć moją historię. Otóż w lipcu dowiedziałam się że jestem w ciąży. Niestety moja radość długo nie potrwała. Ginekolog pobrała mi cytologie i zrobiła usg. Ciąża zatrzymała się w 6tyg. na początku sierpnia poroniłam. 04 września poszłam odebrać wyniki cytologi niestety wyszło cin1 lsil hpv. Pobrano wymaz na hpv. Kazano czekać 5tyg na wynik. Nie wykryto żadnego z 30 genotypów na które miałam robione
Nie miało to nic wspólnego z ciążą.Biedna ale słyszałam ze hpv i cin 1 nie ma nic wspólnego z ciąża ? Powinno być wszystko Ok.? Co gin pani powiedział ?
Przez pół roku muszę stosować żel i ponowna cytologia. Nie wykryto hpv z pośród 30 genotypów na które był robiony dlatego nie zalecił badania kolposkopiNie miało to nic wspólnego z ciążą.
Asiaxz
Fanka BB :)
To tylko pozostaje kontrolować na spokojnieWitam wszystkie panie. Chciałabym opowiedzieć moją historię. Otóż w lipcu dowiedziałam się że jestem w ciąży. Niestety moja radość długo nie potrwała. Ginekolog pobrała mi cytologie i zrobiła usg. Ciąża zatrzymała się w 6tyg. na początku sierpnia poroniłam. 04 września poszłam odebrać wyniki cytologi niestety wyszło cin1 lsil hpv. Pobrano wymaz na hpv. Kazano czekać 5tyg na wynik. Nie wykryto żadnego z 30 genotypów na które miałam robione
Tak. I jest zielone światełko od lekarza o starania o dzidziusia. Powiedział że lsil nie jest przeciw wskazaniem do ciąży. Także zażywamy kwas foliowy i za 3 miesiące staraniaTo tylko pozostaje kontrolować na spokojnie
Asiaxz
Trzymam kciuki żeby się udałoTak. I jest zielone światełko od lekarza o starania o dzidziusia. Powiedział że lsil nie jest przeciw wskazaniem do ciąży. Także zażywamy kwas foliowy i za 3 miesiące starania
Gosia38
NormalneMoże się wypowiedzieć kobieta która miała robione leep ? jak to u niej wyglądało
reklama
Gosia38
Tam się wszystko goi, wypalili kawałek tkanki we wrażliwym miejscu, daj sobie czas.Normalne
Podziel się: