Chyba ma pani racje, trzeba żyć a nie się zadręczać Zdrowia dla pani i dla mamyKochana przecież napisałam, ze ci dwaj ginekolodzy mówili mi, ze dobrze wycięta zmiana nie wraca. Bo mają swoje pacjentki po 15/20 lat i są zdrowe po zabiegach. A jak mówię nie rozmawiałam z jakimiś mało liczącymi się ginekologami. Nie chodzę na NFZ a do znanych i dobrych ginekologów. Wiecie, ja tez czytam fora, tez przeżywam, ale naprawdę patrząc na to przez co ludzie przechodzą i ze wykrywają raka jak już daje przerzuty to my jesteśmy w dobrym miejscu. Ja teraz tez jestem kłębkiem nerwow, bo czekam na wyniki genotypowania a za miesiac czeka mnie kontrol po pół roku kiedy miałam cin 1 (oby nie szło do przodu). Jestem wierząca i codziennie modlę się o zdrowie. W listopadzie obchodzę swoje 26 urodziny. Życie zaczynam a tu takie coś…Dobrze, ze mam swoją głowę. Dobrze, ze kampanie prozdrowotne na mnie zadziałały, bo moja mama 6 lat temu poszła pierwszy raz do ginekologa po tym jak mnie urodziła czyli po 20 latach… 4 dni temu poszłam tez na pierwsze w życiu usg piersi. Na szczęście wszystko ok. Zdrowia Wam życzę i głowa do góry. Właśnie będę szła na fitness co bu wspomóc zdrowie i fizyczne i psychiczne!
reklama
Mam jeszcze jedno pytanko dzisiaj jest 9 dzień jak miałam robiony ten zabieg… cały czas miałam lekkie plamienia na żółto a od wczoraj wieczorem widzę ze pojawia się żółto różowa plama tak jak by z krwią ? Czy wy tez tak miałyście ?
Asiaxz
Fanka BB :)
Też tak miałam takie plamieniaMam jeszcze jedno pytanko dzisiaj jest 9 dzień jak miałam robiony ten zabieg… cały czas miałam lekkie plamienia na żółto a od wczoraj wieczorem widzę ze pojawia się żółto różowa plama tak jak by z krwią ? Czy wy tez tak miałyście ?
Ale po dobrym tygodniu ? mam coraz wiecej takiego plamienia mazliwe ze ten strupek się odkleiłTeż tak miałam takie plamienia
Asiaxz
Plamienia mi się długo utrzymywaly. Jeszcze w ogóle miałam krwawienie kilka dni po zabiegu. Pojechałam na izbę spanikowana okazało się że dostałam okresAle po dobrym tygodniu ? mam coraz wiecej takiego plamienia mazliwe ze ten strupek się odkleił
Może faktycznie nie powinnam panikować. Ale dziwi mnie to ze do 9 dnia milam takie żółte plamy a dzisiaj już z krwią okres powinnam mieć za 5 dni i raczej u mnie jest jak w zegarku.Plamienia mi się długo utrzymywaly. Jeszcze w ogóle miałam krwawienie kilka dni po zabiegu. Pojechałam na izbę spanikowana okazało się że dostałam okres
Asiaxz
No ja wtedy dostałam kilka dni wcześniej właśnie ale też może być u Ciebie że ten strupek odpadaMoże faktycznie nie powinnam panikować. Ale dziwi mnie to ze do 9 dnia milam takie żółte plamy a dzisiaj już z krwią okres powinnam mieć za 5 dni i raczej u mnie jest jak w zegarku.
myślałam ze jak już nie krwawiłam to nie będę krwawić mam nadzieje ze to naturalne a nie ze coś wywinęłam ale nie dziwgalam nie schylalam się nie robiłam gwałtownych ruchówNo ja wtedy dostałam kilka dni wcześniej właśnie ale też może być u Ciebie że ten strupek odpada
reklama
zapytałam z ciekawości. Wiem, że tutaj dziewczyny mają doświadczenie. Na pewno to skonsultuję z lekarzem, ale wizytę będę miała za parę dni, a ciekawość człowieka to normalna rzecz.A czemu nie zapytasz lekarza? My nimi nie jesteśmy. Ja mam kolocytozę i z tego co wiem jest to skutek HPV, ale tez się nie nam, bo medycyny nie skończyłam..
Podziel się: