reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wirus HPV-pomocy!!!

Kochana przecież napisałam, ze ci dwaj ginekolodzy mówili mi, ze dobrze wycięta zmiana nie wraca. Bo mają swoje pacjentki po 15/20 lat i są zdrowe po zabiegach. A jak mówię nie rozmawiałam z jakimiś mało liczącymi się ginekologami. Nie chodzę na NFZ a do znanych i dobrych ginekologów. Wiecie, ja tez czytam fora, tez przeżywam, ale naprawdę patrząc na to przez co ludzie przechodzą i ze wykrywają raka jak już daje przerzuty to my jesteśmy w dobrym miejscu. Ja teraz tez jestem kłębkiem nerwow, bo czekam na wyniki genotypowania a za miesiac czeka mnie kontrol po pół roku kiedy miałam cin 1 (oby nie szło do przodu). Jestem wierząca i codziennie modlę się o zdrowie. W listopadzie obchodzę swoje 26 urodziny. Życie zaczynam a tu takie coś…Dobrze, ze mam swoją głowę. Dobrze, ze kampanie prozdrowotne na mnie zadziałały, bo moja mama 6 lat temu poszła pierwszy raz do ginekologa po tym jak mnie urodziła czyli po 20 latach… 4 dni temu poszłam tez na pierwsze w życiu usg piersi. Na szczęście wszystko ok. Zdrowia Wam życzę i głowa do góry. Właśnie będę szła na fitness co bu wspomóc zdrowie i fizyczne i psychiczne!
Chyba ma pani racje, trzeba żyć a nie się zadręczać 😱 Zdrowia ♥️ dla pani i dla mamy ♥️

reklama
Mam jeszcze jedno pytanko 😱 dzisiaj jest 9 dzień jak miałam robiony ten zabieg… cały czas miałam lekkie plamienia na żółto a od wczoraj wieczorem widzę ze pojawia się żółto różowa plama tak jak by z krwią 😱 ? Czy wy tez tak miałyście ?

Plamienia mi się długo utrzymywaly. Jeszcze w ogóle miałam krwawienie kilka dni po zabiegu. Pojechałam na izbę spanikowana okazało się że dostałam okres
Może faktycznie nie powinnam panikować. Ale dziwi mnie to ze do 9 dnia milam takie żółte plamy a dzisiaj już z krwią 😱 okres powinnam mieć za 5 dni i raczej u mnie jest jak w zegarku. 😱

Może faktycznie nie powinnam panikować. Ale dziwi mnie to ze do 9 dnia milam takie żółte plamy a dzisiaj już z krwią 😱 okres powinnam mieć za 5 dni i raczej u mnie jest jak w zegarku. 😱
No ja wtedy dostałam kilka dni wcześniej właśnie ale też może być u Ciebie że ten strupek odpada

reklama
A czemu nie zapytasz lekarza? My nimi nie jesteśmy. Ja mam kolocytozę i z tego co wiem jest to skutek HPV, ale tez się nie nam, bo medycyny nie skończyłam..
zapytałam z ciekawości. Wiem, że tutaj dziewczyny mają doświadczenie. Na pewno to skonsultuję z lekarzem, ale wizytę będę miała za parę dni, a ciekawość człowieka to normalna rzecz.

Do góry