reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wirus HPV-pomocy!!!

Akurat Bartek ma dość długawe te filmy, ale polecam. Marek jest zwięźlejszy, nawet uzasadnial gdzies dlaczego po chemii leca wlosy. Zdrowe komorki oddychaja tlenem, a nowotworowe glukozą.
Tez ogladam 😀na początku jak zobaczyłam jego filmiki to pomyślałam, kto to ogląda. Nudne takie, a teraz sama ogladam wszystkie🤣patrzcie ile mamy wspólnego

reklama
Hey Małgosia ❤️❤️

Dobrze jest wiedzieć że nie jestem jedyną osobą która to tak przeżywa ☺️😇

Codziennie czytam wszystko w internecie na temat HPV i moja wyobraźnia się uruchamia...u mnie także na ten moment sprawdza się wszystko co mówią mi lekarze ✨✨

Wiem że stres nie pomaga i muszę starać się go unikać 💋

Cieszę się że jesteś w dobrych rękach Małgosiu 💗💗💗
Bardzo dziękuje

Swoją drogą, człowiek tyle czyta, ze ja to przez HPV prawie zrobilam w uniwersytecie google specjalizacje z Ginekologii, Werologii i onkologii😂 Moja wiedza o rakach sie ograniczaka do - ktos jara to zdechnie na raka pluc i tyle :D a tu sie okazuje, ze to nie takie 0 - 1 :D mozna zdrowo sie odzywiac i miec predyspozycje genetyczne, albo zajebistego pecha w zyciu i w ogole samego raka galki ocznej jest chyba ze 3 a moze z 5 rodzajow. Rak krwi tez nie ogranicza sie do samej bialaczki ktorej jest w ciul oidmian, ale jeszcze jest czerwienica i inne gowno. Nawet jest rak woreczka zolciowego czy serca. I czlowiek czyta te google drapiac sie po brodzie jak jakis Sokrates i jest "hmmm jest w tym pewna logika, kazda komorka nawet ta zdrowa w organizmie moze ulec znowotworzeniu". Mi w duzej mierzye pomoglo sluchanie Dr Kulczynskiego i Skoczylasa. Oni tam mowia jak schudnac i zdrowo zyc. Czesto wspominaja o prewencji nowotworowej. Jak zaczelam zyc tak jak oni mowia to jestem jakas spokojniejsza. Czyli dieta i jelita sila napedowa naszego mozgu.
Fajnie to wyjaśniłaś

Tez ogladam 😀na początku jak zobaczyłam jego filmiki to pomyślałam, kto to ogląda. Nudne takie, a teraz sama ogladam wszystkie🤣patrzcie ile mamy wspólnego
:D Ja na poczatku balam sie wejsc w jego filmiku. Uznalam bosh znow sie naslucham o jakiejs cukrzycy, albo innej chorobie i zaczne się u siebie doszukiwac, ale na szczescie rzadko mowia ze Skoczylasem o chorobach, a glownie o ich unikaniu :) Przyznaje, ze bardzo sie stosowalam do nie jedzenia slodyczy, ale cytologia wyszla 3 razy dobra, strachu nie ma przy tyłku i grudzien był pod hasłem wyżerania dzieciom słodyczy :D Ja po prostu jestem dobra mama i dbam zeby nie mialy próchnicy :p

Ja dzisiaj słuchałam o słoneczniki o słoneczniki i aby wzmocnić stawy o żelatynie. Nie da się stosować zawsze do tych zasad, czasami trzeba i słodycze. Super,ze już kilka cytologii Ok. Niedługo przejdziesz w cytologie raz na tok.

Ja dzisiaj słuchałam o słoneczniki o słoneczniki i aby wzmocnić stawy o żelatynie. Nie da się stosować zawsze do tych zasad, czasami trzeba i słodycze. Super,ze już kilka cytologii Ok. Niedługo przejdziesz w cytologie raz na tok.
Ja juz wypadlam ze skriningu czy jak oni to tam nazywaja. Teraz dopiero ide w lipcu :p
Tak, nawet sam kulczynski mowi, ze brokuly sa bardzo zdrowe, ale np niektorych moga wzdymac, albo niektorych ziol nie mozna laczyc z niektorymi lekami. Tam zwykle wymieniaja, jakies na wrzody zoladka, nadkwasote, nadcisnienie, psychotropowe, ze cos moze wejsc w interakcje.

Swoja droga jeden i drogi mowil zeby nie jesc czosnku, gozdzikow i kurkumy razem bo rozdzedzaja krew. :p A ja tam twardo jadlam zabek czosnku, pilam co rano kurkume a popoludniami napar z godzikow. zyje :p

reklama
mysle, ze kazdy mniej wiecej wie jak jesc i zyc zdrowo;P a reszte regul powinien dopasowac do siebie. Trudno jesc szpinak nie lubiac go. Szkoda zycia na krzywdzenie sie niesmacznym obiadem. :p Takze tego. Wiemy, ze czispsy i zelki nie koniecznie sa zdrowe, a marcheweczki i pomidory mile widziane w diecie. Co kto lubi :) Nie kazdy tez kocha cwiczenia na silce. Ja wole dlugi spacer. Aktywnosc fizyczna odchaczona.

Do góry