reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wirus HPV-pomocy!!!

Teraz się mądrze, ale jakbyście mnie widziały w sierpniu, myślałam ze się nie podniosę. Cały internet przeczytałam, same złe info, bo na dobre nie zwracałam uwagi. Jedynie bieganie mnie jakoś ratowało. Nadal się boje, to pewnie zostanie, ale nie rycze po katach. Z zabawnych historii, poszłam z wynikami do onkolog. Ona patrzy, patrzy i mówi tak: testamentu jeszcze nie piszemy, majątku nie dzielimy. To mówię jej,ze nie ma bardzo co dzielić. To ona do mnie: to wracać i pracować i żyć normalnie. Odwiedzam ja co 2 miesiące i czuje się zaopiekowana. Ona ogląda ta szyjkę i jak jej się coś nie podobało na ściance czy gdziekolwiek, to smaruje to czyms. I w sumie na razie sprawdziło się wszystko, co mi mowila, ufam jej. Dziewczyny, u Was jest dużo lepszy stan. Wy macie jedynie obserwacje. Cokolwiek się stanie, jesteśmy pod kontrolą. Organizm może zwalczyć wirusa i najczęściej zwalcza. Tego się trzymajmy.
Hey Małgosia ❤️❤️

Dobrze jest wiedzieć że nie jestem jedyną osobą która to tak przeżywa ☺️😇

Codziennie czytam wszystko w internecie na temat HPV i moja wyobraźnia się uruchamia...u mnie także na ten moment sprawdza się wszystko co mówią mi lekarze ✨✨

Wiem że stres nie pomaga i muszę starać się go unikać 💋

Cieszę się że jesteś w dobrych rękach Małgosiu 💗💗💗

reklama
Swoją drogą, człowiek tyle czyta, ze ja to przez HPV prawie zrobilam w uniwersytecie google specjalizacje z Ginekologii, Werologii i onkologii😂 Moja wiedza o rakach sie ograniczaka do - ktos jara to zdechnie na raka pluc i tyle :D a tu sie okazuje, ze to nie takie 0 - 1 :D mozna zdrowo sie odzywiac i miec predyspozycje genetyczne, albo zajebistego pecha w zyciu i w ogole samego raka galki ocznej jest chyba ze 3 a moze z 5 rodzajow. Rak krwi tez nie ogranicza sie do samej bialaczki ktorej jest w ciul oidmian, ale jeszcze jest czerwienica i inne gowno. Nawet jest rak woreczka zolciowego czy serca. I czlowiek czyta te google drapiac sie po brodzie jak jakis Sokrates i jest "hmmm jest w tym pewna logika, kazda komorka nawet ta zdrowa w organizmie moze ulec znowotworzeniu". Mi w duzej mierzye pomoglo sluchanie Dr Kulczynskiego i Skoczylasa. Oni tam mowia jak schudnac i zdrowo zyc. Czesto wspominaja o prewencji nowotworowej. Jak zaczelam zyc tak jak oni mowia to jestem jakas spokojniejsza. Czyli dieta i jelita sila napedowa naszego mozgu.

Swoją drogą, człowiek tyle czyta, ze ja to przez HPV prawie zrobilam w uniwersytecie google specjalizacje z Ginekologii, Werologii i onkologii😂 Moja wiedza o rakach sie ograniczaka do - ktos jara to zdechnie na raka pluc i tyle :D a tu sie okazuje, ze to nie takie 0 - 1 :D mozna zdrowo sie odzywiac i miec predyspozycje genetyczne, albo zajebistego pecha w zyciu i w ogole samego raka galki ocznej jest chyba ze 3 a moze z 5 rodzajow. Rak krwi tez nie ogranicza sie do samej bialaczki ktorej jest w ciul oidmian, ale jeszcze jest czerwienica i inne gowno. Nawet jest rak woreczka zolciowego czy serca. I czlowiek czyta te google drapiac sie po brodzie jak jakis Sokrates i jest "hmmm jest w tym pewna logika, kazda komorka nawet ta zdrowa w organizmie moze ulec znowotworzeniu". Mi w duzej mierzye pomoglo sluchanie Dr Kulczynskiego i Skoczylasa. Oni tam mowia jak schudnac i zdrowo zyc. Czesto wspominaja o prewencji nowotworowej. Jak zaczelam zyc tak jak oni mowia to jestem jakas spokojniejsza. Czyli dieta i jelita sila napedowa naszego mozgu.
Ja po miesiącu czytania o HPV czuje się jak jakiś stażysta medyczny albo studenct medycyny pierwszego roku 😅

Prawda jest taka że możesz mieć taką wszystkiego 😐😐
I jak o tym nie myślisz to jest dobrze po prostu żyjesz ♥️

Akurat Bartek ma dość długawe te filmy, ale polecam. Marek jest zwięźlejszy, nawet uzasadnial gdzies dlaczego po chemii leca wlosy. Zdrowe komorki oddychaja tlenem, a nowotworowe glukozą.

Ja po miesiącu czytania o HPV czuje się jak jakiś stażysta medyczny albo studenct medycyny pierwszego roku 😅

Prawda jest taka że możesz mieć taką wszystkiego 😐😐
I jak o tym nie myślisz to jest dobrze po prostu żyjesz ♥️
No dokladnie. Posluchalam Marka i Bartka. Oni czesto mowia, jak zakarzone jest powietrze, woda, a przede wszytskim zarcie a z jedzenia najwiecej tokstyn wchlania sie do organizmu i stwierdzilam ciul ! Moze kiedys zemre na cos nawet nie zwiazanego z hpv i szyjka. Jak maja zyc ludzie z wzw c :p? Szyjke Ci utna a watrobe? :p

reklama
Do góry