reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wiktoria 32tc,1 150,44cm

Oto mój skarbek,zeby nie było tak anonimowo :)

20110918283.jpg20111014323.jpg

reklama
Potwierdzam, bartki do d
Teraz na zime to ważne zeby wiązane były, żeby podbicie dobrze trzymały,
My takie znaleźlismy dla Franka. Za jedyna 220 zł:(

U nas na razie one mają służyc do stabilizowania kostki bardziej,bo jak już się udaje młodej dźwignac ten mały kuperek to kostki sie bardzo chwieja. Rozważam te Gucie...ale opinie są podzielone

Specjalnie dla Ciebie ruszyłam 4 litery z fotela:)
Buty z membrana ofkors:) Buty Super fit Gore-Tex
Co wazne sa one b szczupłe. Kupowalismy w sklepie pt "Zdrowa stópka". Maja tam dużo butó dla wymagającej klienteli:)
W butach innych firm stopa Frania nie była dobrze ustabilizowana. Te mały przymieżał chyba jako 4 czy 5 z rzedu. Od razu w nich smignął sobie kilka metrów za ręke trzymany. Widac było natychmiast ze to buty dla niego. :)

Franiowamamo- ładne te butki Superfit mają i dla chlopców i dla dziewczynek.
Niestety na razie nie potrafie określic jak będą wyglądaly nasze postepy z chodzeniem,mam nadzieje,że tej zimy bede jeszcze musiała kupic takie butki na śnieg :)

reklama
Do góry