reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WIKTOREK- 26 tydzień ciąży 970g..24.07.2010..

reklama
WIKTOREK MA JUŻ ROK!!!!!!!!!!!!!!!!Jestem taka szczęśliwa!!!Jak pięknie jest że nasz mały skarb przetrzymał to wszystko co najgorsze i jest z nami!!!Waży 8,5kg-troszkę mało przybywa ale ostatnio nie chce jeść bo wychodzą mu ząbki-2 na dole i góra już spuchnięta...Czekałam na te ząbale...Po wizycie u neurologa -pani doktor zachwycona rozwojem,mamy kolejną wizytę za 3-4 miesiące.Jezdzimy na rehabilitację i małymi kroczkami idziemy do przodu.Wiki pełza po całym pokoju(najlepiej idzie mu do tyłu:-)),buszuje gdzie chce-ale jeszcze sam nie umie siadać:-(,za to jak chcę Go posadzić to staje na równe nogi i chce tak już pozostać:-)-próbuje sił z nogami-stawia do przodu-już się pogubiłam-chyba wcześniej zacznie chodzić niż sam siadać:szok:...Doktor który Go rehabilituje chwali jego postępy i mówi ,ze jest dobrze....Jestem taka szczęśliwa,że jest z nami !!!

Dziękuję kochane mamuśki!!!Bardzo szybko to minęło,czasami jak patrzę na uśmiechniętą buzkę to aż łezka poleci ze szczęścia-wspominając ile strachu nam napędził...Ale jest z nami taki zuch,tak walczył skarbek kochany...Powiem szczerze mało już jestem na forum bo czasu mniej-spędzamy czas na powietrzu-Wiki uwielbia spacery...trzymajcie się kochane mamusie duzo zdrówka dla waszych skarbeczków -trzymam kciuki aby i wam dzieciaki zdrowo rosły!!!

Tak sobie tu zajrzałam na chwilkę aby napisać o postępach mojego szkraba:-)...pięknie siedzi,oj pięknie i ile sprawia mu to radości...wchodzi na stopień schodów i staje na równe nóżki,ogólnie gdzie tylko coś na potka to próbuje stawać!!!!!a tak się bałam!!!

Zajrzałam na chwilkę wrzucić zdjęcia i pochwa;lic się,ze wiki stoi pięknie w łóżeczku!!! PA040822.jpgP9250636.jpgPA040832.jpg

Załączniki

• Niebieskie g
    Niebieskie g
    34,4 KB · Wyświetleń: 108
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry