reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wijemy gniazdo na powitanie maleństwa

Ja miałam dla Sandruni białe łóżeczko :-) A teraz Tomek je wyczyścił i będzie miało kolor sosnowy :-D Coby Sandrunia się nie kapnęła że to jej łóżeczko :tak::cool2:

reklama
a myz Pawlem szalejemy, w czwartek zlozylismy lozeczko i prowizorycznie je ubralam w posciel i ochraniacz, zalozylam moskitiere, ale cos bylo nie tak.... w sobote Pawel chodzil jak z kupka i myslal, myslal i razem z mama przemeblowali troszk epokoik, no i juz widze ze zadowolony, hmm no wiec zmienil prawa strone pokoju a mnie zaczela ta lewa nie pasowac :-( jakos tak hmmm nie do konca to wsztsrko gralo.... w niedziele rano obudzilismy sie, zjedlismy sniadanko i chcielismy wyruszyc do Bocka(hurtownia) i do Ikei, ale tak patrzylam na ten nasz zakatek i draznil mnie jego widok ( a to bardzo nie dobrze bo skoro ja sie w nim zle czulam to dzidzia pewnie tez by sie tak czula), no to rachu ciachu, polka ze sciany wypad, regal przestawiony kolo komputera, lozeczko blizej naszego lozka za regalam (teraz miedzy biurkiem z kompem i lozeczkiem stoi ten regal), tata zlapal sie za glowe (pomyslal ze powariowalismy ehehhe) no ale po kolejnym przemeblowaniu poczulam ulge(uffff) :-) no teraz to mi sie bardziej podobalo :-) po "pracy" zjedlismy obiad i pojechalismy do ikei (masakra ile ludzi!!) no i kupilismy: lampke scienna gwiazdke (Pawel wybral bo nie moglam zdecydowac czy wybrac wlasnie gwiazdke czy ksiezyc), kolejny kocyk polarowy (bialy) laruzelke do lzoeczka (jest przeurocza i ma ladne kolorki), kartony pod lozeczko na posciel i inne drobiazgi i mniejsze kartony na regal bo zawsze mam tam burdel a teraz to przynajmniej mamy gdzi ekosmetyki tzrymac:-)

ufff ale sie rozpisalam, ale teraz po tych zmianach czuje sie przeszczesliwa :-) tak bardzo mi sie podoba nasz zakatek :-)

aha co jeszcze istotne, kupilismy tez dywan do pokoju i teraz to juz calkiem milutko i przytulnie jest :-) oczywiscie wrzuce fotki by sie pochwalic :-)

aha za chwilke wstawi epierwsze pranie, rodzice kupili proszek Jelp i plyn do prania (nie plukania) Lovela tak na wyprobowanie :-) zaczne od proszku:-)

gwiazda:

karuzela (strasznie mi sie podoba) lozeczko nie jest takie przeladowane :-)

no i jeszcze raz kocyk, kartony (bardzo fajne - polecam!!) no i dywan jaki kupilismy :-)

reklama
Karlam kartony mam takie same tyle że granatowe :tak: i dużo wyższe :tak: kupiliśmy w cerfurze 2 po 9.99złNa promocji były :-) I też będą stały pod łóżeczkiem :-) Są super bo dużo rzeczy tam zmieścić można :tak:

Do góry